Családi filmek szombatra

A kicsiket az Aranyhaj és a nagy gubanc és A hihetetlen család 2., míg a nagyobbakat az Így neveld a sárkányodat könyvből, a Demóna, a Repcsik, a Pata tanya: Baromi buli, a G-Force - Rágcsávók és a Tintaszív várja.

Így neveld a sárkányodat könyvből

Mozi+ - szeptember 21., 8.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Nagy Csarnokban Hablaty és sárkánytréner társai újoncként üdvözölnek téged. Índításként a tini vikingek és Bélhangos bemutatják neked elsődleges segédkönyvüket: A sárkányok kézikönyvét. Együtt elvisznek egy körútazásra a sákányfajták bámulatos változatosságáról, a fiatal hősök közben pedig, hozzáteszik az újabb felfedezéseiket arról, hogy kell bánni velük.

Aranyhaj és a nagy gubanc

Film Now - szeptember 21., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

Demóna

RTL Klub - szeptember 21., 13.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

Repcsik

Film+ - szeptember 21., 16.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező ám egyszerű kisvárosi permetezőgép arról álmodozik, hogy egyszer majd részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem igazán tartja vissza, hogy nem éppen efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét. Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul, aki segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a nem éppen tisztességes eszközeiről ismert címvédő bajnok, Ripslinger ellen. Rozsdás bátorsága nagy próbatétel előtt áll, hiszen életében először olyan légi magaslatokat járhat meg, amelyekről korábban álmodni sem mert, esélytelenként induló szárnyalása pedig felemelő inspirációval szolgál majd a kis repcsinek szurkoló világ számára.

Pata tanya: Baromi buli

m2 - szeptember 21., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon is téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő!", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki. Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb. Legjobb barátai - Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac - a világ legnagyobb cselszövői, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban. Otis pedig kicsit olyan, mint egy nagyra nőtt borjú, és nagyon jól érzi magát velük. Otis apja, Ben azt a feladatot vállalta magára, hogy megvédi a farm állatait a közös ellenségeiktől, a sakáloktól. Komolyan veszi a munkáját és azt szeretné, ha Otis végre felnőne és megtanulná, mi is a felelősség. Ben bánatára azonban a fia egészen máshogy viselkedik, mint amit elvárna tőle. Amint a gazda kiteszi a lábát az istállóból, kezdetét veszi a buli. És ezen az estén még egy csinos, új tehén is jelen van, azaz Daisy...

G-Force - Rágcsávók

HBO - szeptember 21., 18.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Titkos kormányprogram keretében Amerikában már hosszú évtizedek óta képeznek ki állatokat különféle hadicélokra. A kísérletek új fázisba lépnek, amikor áttörést érnek el egy új felfedezéssel. Megalakul a G-Force különítmény, amelyet a legmodernebb kémfelszereléssel látnak el. Az osztag vezetője a tengerimalac Darwin. Az egység tagjait a legjobbakból verbuválta, ott van a fegyverspecialista Blaster, Juarez, a szexi harcművész, Mooch, a bögöly, a kiváló felderítő, valamint a számítógépes szakértő vakond, Speckles. Feladatuk, hogy megállítsák a világuralomra törő ördögi milliárdost.

Tintaszív

Viasat3 - szeptember 21., 18.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek. Egy alkalommal azonban megfordul a dolog, és váratlanul a felesége kerül át a könyv lapjaira, és a Tintaszív című könyv rabja lesz. Mo kilenc éven keresztül próbálja megtalálni a könyvet, hogy kiszabadíthassa a feleségét, amikor a regény gonosz alakja, Kaprikornusz elrabolja Mo kislányát, Meggie-t, hogy a segítségével életre keltse szövetségesét, az Árnyékot. Mo a hús-vér és a képzelet szülte segítőtársaival útra kel, hogy megmentse lányát, megtalálja feleségét és mindenkit visszajuttasson oda, ahová tartozik.

A hihetetlen család 2.

Film Now - szeptember 21., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!