Családi filmek szombatra

A kicsiket a Dzsungel-mentőakció, a Pelle a kis rendőrautó akcióban és A Lego kaland, a nagyobbakat a Maugli, a dzsungel fia, A hobbit - Váratlan utazás, a Bűbáj és a Drágám, most mi mentünk össze! című film várja.

Maugli, a dzsungel fia

Film+ - szeptember 28., 10.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

India fenséges, buja dzsungelében kis karaván halad. A menettel tart többek között egy ötéves kislány, Kitty, valamint a hasonló korú, egzotikus arcú kisfiú, Maugli. Az egymást nagyon kedvelő két gyönyörű gyereknek van még egy közös vonása: egyiküknek sem él az édesanyja. A karaván nyugalma egyszeriben elszáll, amikor felbukkan a dzsungel félelmetes ura, Sir Kán, a tigris. Hatalmas zűrzavar támad, tűz üt ki és Mauglival a dzsungel belsejébe robog az égő szekér. A vadon új lakója hamarosan összebarátkozik egy tucat farkaskölyökkel, megmenti egy medvebocs életét és lassanként a többi dzsungellakóban is barátokra lel...

A hobbit - Váratlan utazás

RTL Klub - szeptember 28., 11.35
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békésen éldegélő Zsákos Bilbó akaratlan kalandba kényszerül: Szürke Gandalf tűnik elő a semmiből, s szervezi be őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt kell visszakövetelniük az elveszett Törp Királyságot, Erebort a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Utazásuk temérdek veszélyes földön át vezet, találkoznak koboldokkal, orkokkal, halálos vargokkal, óriáspókokkal, alakváltókkal és mágusokkal. S noha végső céljuk a keletre fekvő Magányos Hegyet övező sivár vidék, előbb ki kell menekülniük a kobold alagutakból, ahol Bilbó találkozik azzal a lénnyel, aki örökre megváltoztatja az életét - Gollammal.

Dzsungel-mentőakció

Film+ - szeptember 28., 12.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.

Bűbáj

Paramount Channel - szeptember 28., 16.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai, modern Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New Yorktól, melyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New Yorkba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.

Drágám, most mi mentünk össze!

Film Now - szeptember 28., 17.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Családi és tudományos körökben egyaránt régóta rettegik a világ legszórakozottabb professzorának nevét. Wayne Szalinski és különleges zsugorító- és növesztőgépei már jó néhányszor okoztak kalamajkát. Wayne azonban most sem fér a bőrébe. Ezúttal egy váratlan kétbalkezességi rohamában saját magát, bátyját és feleségeiket sikerül kihozni a formából. A pöttömre varázsolt szülők kalandos és hosszú expedícióra indulnak, hogy segítséget kérjenek gyerekeiktől. Csebren-vedren, vad szappanbuborékokon és majonézes csuprokon keresztül talán elérik, hogy újra akkorák legyenek, amekkorában megszokták.

Pelle a kis rendőrautó akcióban

m2 - szeptember 28., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pelle, a kis rendőrautó feladata az Új Madárpark lakóinak védelme. Amikor egy sas fióka anyukáját két tolvaj elrabolja, Pelle feladata, hogy az ügy végére járjon.

A Lego kaland

HBO - szeptember 28., 18.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket majd meglátjuk hova.