Családi filmek szombatra

A kicsiket a Laura csillaga és az álomszörnyek, a Tad, az utolsó felfedező, a Fogtündér kisegér, az Apróláb és az Állati nagy szökés, a nagyobbakat a Madagaszkár, valamint az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni várja.

Laura csillaga és az álomszörnyek

Film+ - október 19., 7.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Laura és a kistestvére, Tommy ezúttal az Álmok Földjén kalandoznak. Az egész úgy kezdődött, hogy egyik éjjel eltűnt Tommy plüss játékkutyusa. A gyerekek azt gyanítják, hogy a kis barátjukat az álomszörnyek rabolták el. Laura védőcsillaga segítségével a két gyerek elindul az Álmok Földjére, hogy megmentsék szeretett kiskutyájukat. A népszerű mesekönyv alapján készült legújabb Laura csillaga-rajzfilm segít a gyerekeknek megérteni az álmokat, és biztonságot nyújt a rémálmok ellen.

Madagaszkár

Film Now - október 19., 9.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy "nagy az Isten állatkertje."

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni

Moziverzum - október 19., 11.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Egy sulibeli lánynak leukémiája van, és Greg anyja rákényszeríti a fiát, hogy menjen át beszélgetni a beteghez. A kínos helyzetből különleges, csupa vicc barátság születik.

Tad, az utolsó felfedező

Paramount Channel - október 19., 14.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, és ez nem más, mint a papirusz, mely igazolja, hogy létezik a nyaklánc, amely a legendás Midász királyé volt, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja az a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világkörüli útra indul, hogy a papagája (Belzoni), és a kutyája (Jeff), no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát, és eközben megismerkedik új barátokkal? és új gonosztevőkkel is!

Fogtündér kisegér

m2 - október 19., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lucia elveszti egy fogát, de nem kesereg, mert az édesanyja elmondja neki, hogy a Fogtündér kisegér hamarosan eljön, s elviszi azt és még pénzt is hagy helyette a párna alatt. Pérez, a kisegér a kikötőben él egy kishajóban a barátaival, akik a tejfogakból csillogó gyöngyöket csiszolnak. A gyöngyöket pedig mindig a városi ékszerészhez viszik, aki aranyat ad érte. De nem megy ez mindig olyan egyszerűen: egy alkalommal ugyanis gazemberek elrabolják Pérezt, hogy megszerezzék a sokat érő fogakat. Amikor Lucia és az unokatestvére, Ramiro megtudja, hogy az egér bajban van, rögtön a megmentésére indulnak, mit sem törődve szüleik ellenkezésével.

Apróláb

HBO - október 19., 18.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak. Ám egy jeti úgy gondolja, tudja a megoldást. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amely rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes. És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

Állati nagy szökés

Minimax - október 19., 20.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, Őt pedig berakják egy kutya hotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival.