Családi filmek szombatra

A Dugipénz, az Elvarázsolt kastély, a Banks úr megmentése, az Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka, a Robo-kuty, a Frankenweenie - Ebcsont beforr és a Jumanji - Vár a dzsungel vár benneteket.

Dugipénz

Dugipénz - október 26., 8.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A 12 éves Frank és két legjobb barátja, Brad és Kevin a serdülőkor határán vannak, és kezdik nem érteni az életet. A lányok mintha valami idegen bolygóról érkeztek volna: másképp viselkednek, másképp beszélnek, és - ami a legrosszabb - úgy néz ki, olyan dolgokat tudnak, amiket a fiúk nem. A három kiskamasz úgy érzi, csak egyvalami segíthet rajtuk. Látniuk kell egy pucér nőt - bármi áron. Összedobják dugipénzüket, és bicajra pattannak. Elmennek a nagyvárosba, ahol - úgy szól a fáma - a nők hajlandóak pénzért levetkőzni.

Elvarázsolt kastély

Filmcafe - október 26., 12.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Jim Evers ingatlanügynök egyik este telefonhívást kap Edward Graceytől, aki birtoka eladását szeretné rábízni. Jim és Sara felkerekedik családjával, hogy megnézzék az ingatlant. A lápvidék eldugott részén álló, ködbe és rejtélybe burkolózó kastély valaha New Orleans legtehetősebb famíliának volt a fenséges otthona. Mára azonban ijesztő, düledező épület, amelyet állítólag egy XIX. századi menyasszony és átkozott vőlegénye, valamint 999 szellem lakja. Jim kezdetben csak legyint Gracey kísértethistóriái hallatán.

Banks úr megmentése

Film Now - október 26., 13.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Walt Disney megígéri a kislányainak, hogy filmr viszi a kedvenc mesekönyvüket, a Mary Poppinst. Ám nem gondolta volna, hogy húsz évbe telik, míg sikerül valóra váltania azt. A jogok megszerzésében ugyanis szembetalálta magát a goromba és hajthatatlan írónővel, aki hallani sem akart a megfilmesítésről. P.L. Travers csak akkor volt hajlandó találkozni Disneyvel, amikor a könyv eladási mutatói csökkenni kezdtek. Az írónő két hétre Los Angelesbe utazott, ahol Disney minden praktikát bevetett, hogy meggyőzze.

Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka

TV2 - október 26., 14.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Larry, az egykori éjjeliőr immár a New York-i Természettudományi Múzeum operatív éjszakai igazgatója. Az nem újdonság számára, hogy sötétedés után a kiállítási darabok életre kelnek, ám az utóbbi időben mintha furcsán viselkednének. Kiderül, hogy a tábla, melynek jóvoltából a teremtmények életre kelnek, pusztulásnak indult, és csak a British Múzeumban lehet helyrehozni. Larry, aki mindenre képes a múzeumi "családjáért", a fiával és néhány műtárggyal Londonba utazik, hogy megfejtsék a tábla titkát.

Robo-kuty

m2 - október 26., 18.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Tyler szüleivel és kedvenc háziállatával, alias Kutyával él. Amikor a család kedvence elpusztul, Tom, aki feltaláló, úgy dönt, hogy meglepi fiát és megalkotja Robo-kuty-t, a beszélő, szupererőkkel bíró robot kutyát. Tyler először kétkedve fogadja, de aztán eldönti, hogy megtanítja igazi kutyává válni. Sajnos másnak is fáj a foga Robo-kuty szupererejére...

Frankenweenie - Ebcsont beforr

HBO - október 26., 18.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A kis Victor kétségbeesik, amikor a legjobb barátját, a kutyáját elüti egy autó. Fejébe veszi, hogy feltámasztja Sparkyt. A tudományos kísérlet sikerrel jár, és a fiú legnagyobb örömére az összefoltozott eb életre kel. Victor azonban nem sejti, milyen következményekkel jár mindez. Kezdetben Sparkyt sikerül elrejtenie a külvilág szeme elől, ám amikor a kutya mégis kijut a házból, nemcsak Victor környezete, de az egész város szembesül azzal, hogy Sparky már nem az a barátságos kutyus, ami volt.

Jumanji - Vár a dzsungel

Film Now - október 26., 20.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká. Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.