Családi filmek szombatra

A kicsiket a Csingiling és a Soharém legendája, valamint a Hanni és Nanni, a nagyobbakat az Asterix és Kleopátra, a Gézengúzok karácsonya, az Elátkozott Ella, a 10 dolog, amit utálok benned és a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak várja.

Asterix és Kleopátra

Film+ - november 9., 8.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Úgy kétezer évvel ezelőtt a királynők királynőjének, Kleopátrának uralma alatt az egyiptomiak különleges nyelvet beszéltek. Ezt a nyelvjárást egyes egyedül ők értették, különösképpen rettenthetetlen uralkodónőjük, Kleopátra, akinek Alexandriában hadvezérek hevertek a lábai előtt. Kleopátra egy napon magához rendelte legjobb építészét, s megparancsolta, hogy három hónap alatt építsen egy csodálatos palotát Julius Cézárnak. Az építész úgy megszeppent, hogy azonnal Galliába sietett Panoramix varázslóhoz.

Gézengúzok karácsonya

Paramount Channel - november 9., 10.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Gézengúzok karácsonya" egy kedves vígjáték két New York-i gyermekről, akik megpróbálják elérni célukat, azt amelyet legjobban szeretnének karácsonyra. Ethan, az idősebb fiútestvér és húga, az imádnivaló Hallie, aki tudja, hogy hogyan kell elbájolni valakit ahhoz, hogy egy kínos szituációból kikeveredjen, elhatározzák, hogy szüleikkel Cathrine-nel és Michael-lel, s nagymamájukkal Lillian-nel töltik az idei karácsonyt. Természetesen semmi nem a terveik szerint alakul.

Elátkozott Ella

Super TV2 - november 9., 15.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával. Csupa szívjóságból elvarászolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.

10 dolog, amit utálok benned

Cool - november 9., 16.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát, ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel.

Hanni és Nanni

m2 - november 9., 18.15
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Elkezdődik az új tanév. Három új osztálytársnő érkezik, közülük az egyik hercegnő. Mademoiselle Bertoux-t meglátogatja Philippe, az unokaöccse. A jóképű fiú nagy felbolydulást okoz a lányintézetben. Az izgalmakat az is fokozza, hogy a hercegnőt el akarják rabolni. Csakhogy nem tudni, hogy a három új lány közül melyikük az. A rablás még meg sem történt, amikor az ikrek sikeresen leleplezik a bűnözőket. És hogy a boldog vég tökéletes legyen, Hanni és Nanni szülei, akik időközben különváltak, szerencsésen kibékülnek.

Csingiling és a Soharém legendája

HBO - november 9., 18.40
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján - ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Super TV2 - november 9., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Ráadásul fiatal, jó fej és megtetszik Drakula lányának.