Családi filmek szombatra

A szombati felhozatalban találunk kutyás családi mozit, holland animációs filmet és élőszereplős Grimm-adaptációt. De érkeznek a kis kedvencek és a Madagaszkár sztárjai is, továbbá kiderül, hogy milyen lenne a világ, ha az evolúció csúcsán a dínók állnának.

Madagaszkár

Film Now - február 15., 8.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Marty kíváncsi és nekiindul a nagyvilágnak, a többiek pedig igyekeznek visszahozni őt a bázisra, mielőtt baj lenne, azonban egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést.

Kutyám, Skip

Sony Movie Channel - február 15., 10.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Javában dúl a második világháború, és ez a kis amerikai város, Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. A nyolcéves Willie azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára anyukájától egy kutyát kap: Skipet. Az új jóbarát megváltoztatja a srác egész életét. Skipnek köszönhetően a többi fiú is lassan befogadja őt, tagja lehet a focicsapatnak és az iskola legszebb lánya sem fordít hátat neki.

Szabadítsátok ki Willyt!

Film+ - február 15., 10.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Willy, az óceántól és családjától elszakított három tonnás kardszárnyú delfin elenyésző számú hétvégi turistát kellene hogy szórakoztasson a kisvárosi delfináriumban, amire azonban nem hajlandó. A kőszívű tulajdonos be akarja zárni a show-t. Ekkor találkozik Willyvel Jesse, a 12 éves utcagyerek. Gyorsan egymásra találnak, ám Willy még új barátja kedvéért sem hajlandó produkálni magát a nagyközönség előtt. A főnök most már hajthatatlan, s Willy elpusztítása mellett dönt, amit Jesse és az idomárok nem hagyhatnak.

Pim és Pom - A nagy kaland

Filmbox Premium - február 15., 11.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fekete cica és egy fehér cica. Nini, ott kukucskálnak a bicikli kosarában! Pim és Pom legjobb barátok, és együtt laknak a Kedves Hölgynél. Ám amikor a Hölgy unokahúgai elviszik őket piknikezni, megszöknek és eltévednek. Szeretnének hazatalálni, de út közben gyanús alakokkal hozza össze őket a sors. Vajon kiállja-e a barátságuk a próbatételt? Ez aztán a nagy kaland! Édes és tanulságos cicás mese Hollandia legnevesebb rajzolójától!

Szerezd meg a zászlót

Paramount Channel - február 15., 13.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Mike apja és nagyapja is űrhajósok voltak. Ám a fiú elidegenedett a nagyapjától, aki a családtól elzárkózva él. Frank az Apollo XI legénységének tagjaként írta be nevét a történelemkönyvekbe. Mike megtudja, hogy egy milliárdos a Holdra készül, hogy kiaknázza az értékes ásványkincseket, és kitűzze zászlaját az amerikai helyett. Így a fiú nekivág megakadályozni a gonosz tervet, persze azért akad egy kis segítsége is.

Dínó tesó

HBO - február 15., 16.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dinoszauruszok kipusztulását egy a Földbe csapódott aszteroida okozta. De vajon mi történt volna, ha ez az aszteroida elkerüli bolygónkat, és a gigantikus állatok mind a mai napig életben maradnak. Közöttük van Arlo, a fiatal apatoszaurusz, aki egy áradás során elszakad a családjától. Miközben a hazafelé vezető utat keresi, különös emberi barátra tesz szert. A titokzatos és zord vidéken való vándorlás közepette Arlo rájön, hogy mire is képes valójában, és szembenéz saját félelmeivel is.

Hamupipőke

HBO - február 15., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A klasszikus mese élőszereplős feldolgozása a fiatal Ella történetét meséli el, akinek kereskedő apja újból megnősül Ella édesanyjának halála után. A lány szeretettel fogadja új mostohaanyját és lányait, Anastasiát és Drisellát. Azonban, amikor édesapja is váratlanul meghal, a lány hirtelen egy féltékeny és kegyetlen családban találja magát, új rokonai kénye-kedvének kiszolgáltatva. Bár cselédként tartják a háznál, Ella nem adja fel a reményt és mindig édesanyja utolsó szavai lebegnek a szemei előtt: "légy bátor és kedves".

A kis kedvencek titkos élete

TV2 - február 15., 19.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit gondolsz, mit csinál a kedvenced, amikor nem vagy otthon? Max egy igazán jó és hűséges kutya, aki Katie nevű gazdájával él New Yorkban. De az életük fenekestül felfordul, amikor is a gazdi hazahoz egy játszópajtást kis kedvencének, Duke-ot, a hatalmas, szőrös kutyát. Max egyáltalán nem örül, hogy ezentúl osztoznia a kell a gazdi szeretetén. Eleinte nem jönnek ki jól és sokat marják egymást, ám nem is sejtik, hogy hamarosan csakis egymásra számíthatnak...