Családi filmek szombatra

A mai nap remeknek ígérkezik egy kis tévézős lazuláshoz, ebben segítségetekre lesz egy T-Rex nevű hörcsög, egy csapat lökött gall, és egy tündéri delfin, valamint a fotelben punnyadás koronázatlan királya, Garfield is.

Asterix tizenkét próbája

Film+ - május 16., 7.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Krisztus előtt ötvenben Galliát áthatolhatatlan erdőségek uralták, melyekben fenséges csend honolt. Julius Cézárnak, kemény harcok árán ugyan, de sikerült meghódítania Galliát, hogy rányomja a római civilizáció diadalmas bélyegét. Ám egyetlen kis falucska még mindig bevehetetlenül tartja magát. Caesar üzletet ajánl Asterixnek és barátainak: ha kiállnak 12 általa kitalált próbát, átadja nekik a Római Birodalmat. Ha viszont elbuknak a próbán, ők hódolnak be neki.


Flipper

Sony Movie Channel - május 16., 9.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 14 éves Sandy Ricksre mostanában rájár a rúd. Itt a vakáció, de a kilátások siralmasnak tűnnek az elkényeztetett városi srác számára. Most érkezett meg a világ legtávolabbi csücskébe egy kis szigetre, és kénytelen itt tölteni a nyarat bácsikájával, a kiöregedett hippivel, aki egykor a Beach Boys cuccait pakolászta, még mielőtt kivonult volna a civilizációból, és halászatra adta a fejét. És ami a legdurvább, Sandynek le kell mondania a szabadjegyekről, amik a Red Hot Chili Peppers koncertre szólnak. De amikor összeismerkedik egy hozzá hasonlóan bosszús árva delfinnel, Flipperrel, Sandynak rögtön más fényben tűnik fel a szigeti szünidő...


Mirai - Lány a jövőből

Cinemax 2 - május 16., 11.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A négyéves Kun világa darabjaira hullik, amikor húga születik. A Mirai (Jövő) névre keresztelt kislány ugyanis gyorsan elnyeri az egész család szívét. Miközben az anyja újra dolgozni kezd, az apja pedig a háztartás vezetésével küszködik, Kun egyre féltékenyebb lesz a húgára. Egy napon, amikor kiviharzik a kertbe, különös idegenekkel találkozik a múltból és jelenből, köztük az immár tini Miraival. Kun és a tini Mirai különös utazásra indulnak az időben, felfedve családjuk hihetetlen történetét.


G-Force - Rágcsávók

AMC - május 16., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Titkos kormányprogram keretében Amerikában már hosszú évtizedek óta képeznek ki állatokat különféle hadicélokra. A kísérletek új fázisba lépnek, amikor áttörést érnek el egy új felfedezéssel. Megalakul a G-Force különítmény, amelyet a legmodernebb kémfelszereléssel látnak el. Az osztag vezetője a tengerimalac Darwin. Az egység tagjait a legjobbakból verbuválta, ott van a fegyverspecialista Blaster, Juarez, a szexi harcművész, Mooch, a bögöly, a kiváló felderítő, valamint a számítógépes szakértő vakond, Speckles. Feladatuk, hogy megállítsák a világuralomra törő ördögi milliárdost.


Repcsik

Film+ - május 16., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Disney akciókkal teli animációs kalandfilmjében Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező ám egyszerű kisvárosi permetezőgép arról álmodozik, hogy egyszer majd részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem igazán tartja vissza, hogy nem éppen efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét. Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul, aki segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a nem éppen tisztességes eszközeiről ismert címvédő bajnok, Ripslinger ellen.


Garfield

Prime - május 16., 15.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Garfield számára az élet nem is lehetne tökéletesebb. Minden nap ledobja magát a fotelba a tévé elé, nekilát a lasagna-lakomának, és közben szívja imádott gazdája, Jon vérét. Ám egyik nap Jon beállít egy szeretni való, édes és butuska kutyával. A talpraesett macska először életében nem talál szavakat. Ubul érkezése persze felborítja Garfield tökéletes világát...


Volt

HBO 2 - május 16., 16.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Hol Volt, hol nem Volt, volt egyszer egy kutya, amely egy tévésorozat sztárja volt a kis gazdájával, Pennyvel együtt. A képernyőn nap mint nap megmentik a világot a gonosz Dr. Calico ármánykodásától. Két forgatás között azonban Volt egyszerű kutyaéletet él. Egyik nap véletlenül bezsuppolják egy szállítmányba, és New Yorkban találja magát. Igazi kihívás vár rá, amikor elhatározza, hogy megkeresi a gazdáját. Rá kell jönnie, hogy ebben a világban másként működnek a dolgok, mint a tévében. Szerencsére Mici, a kidobott házimacska és T-Rex, a tévéfüggő hörcsög személyében alkalmi segítőtársakra akad.