Családi filmek szombatra

Végre berobbant a nyár, ilyenkor a kültéri programokat preferáljuk, de ha mégis szívesen ejtőznétek a tévé előtt (egy kicsit), akkor itt a napi menü táncos pingvinekkel, csodakutyákkal, félreértett sárkányokkal és egy igazán kalandos régészexpedícióval.

Csodakutyák 2. - Az ebdoktorok

Filmbox Extra HD - július 4., 8.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Zack és családja a nagyvárosból egy vidéki kisvárosba költözik, ahol édesanyja új állást kap egy idősek otthonában. Egy séta folytán Zack az erdőben talál két kiskutyát, de mert otthon nem engednék neki megtartani, suttyomban rejtegeti őket, előbb a fészerben, majd az otthonban, ahol idő közben összebarátkozik egy idős beteg úrral, aki felajánlja, hogy eldugja a szekrényében a kutyusokat, amíg Zack valamiféle elhelyezést nem talál nekik. A kutyák jelenléte viszont megbolygatja az otthon életét. Mindenki egyre jobban érzi magát, és nyoma sincs a sok beteg embernek...


Így neveld a sárkányodat

Film Now - július 4., 9.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll.


Flipper

Sony Movie Channel - július 4., 9.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 14 éves Sandy Ricksre mostanában rájár a rúd. Itt a vakáció, de a kilátások siralmasnak tűnnek az elkényeztetett városi srác számára. Most érkezett meg a világ legtávolabbi csücskébe egy kis szigetre, és kénytelen itt tölteni a nyarat bácsikájával, a kiöregedett hippivel, aki egykor a Beach Boys cuccait pakolászta, még mielőtt kivonult volna a civilizációból, és halászatra adta a fejét. És ami a legdurvább, Sandynek le kell mondania a szabadjegyekről, amik a Red Hot Chili Peppers koncertjére szólnak. De amikor összeismerkedik egy hozzá hasonlóan bosszús árva delfinnel, Flipperrel, Sandynak rögtön más fényben tűnik fel a szigeti szünidő...


Táncoló talpak

Film+ - július 4., 14.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

A császárpingvinek között egy senki vagy, ha nem tudsz énekelni. A kis Topi, befolyásos és nagyra tartott szülei bánatára, nem tud énekelni, így esélye sincs a boldog szerelemre. Ellenben még egy ilyen táncost, mint ő, nem hord a jég a hátán, ezért úgy határoz, boldogul, amivel tud, és nekivág az Antarktisznak. Hamarosan találkozik egy csapat másfajta pingvinnel, köztük Ramónnal, akit lenyűgöznek a kis pingvin tánclépései, és meghívják, hogy tartson velük. Új barátaival olyan kalandokba keveredik, amilyet a császárpingvinek még elképzelni sem tudnak.


Ricsi a gólya

Paramount Channel - július 4., 15.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a disco slágereket éneklő nárcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek.


A szépség és a szörnyeteg

VIASAT3 - július 4., 16.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.


Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Family - július 4., 18.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően Tadre, a mindig álmodozó kőművesre esik a választás: őt küldik egy perui felfedezőútra. Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet...