Családi filmek szombatra

Animáció animáció hátán: ezt ajánljuk erre a szombatra. Megnézhetitek a Madagaszkár (egyelőre) utolsó részét, megtudhatjátok, hogyan zárulnak a Verdák kalandjai, és jönnek a legjobb mesefilmek a Disney-től is.

Horton

HBO2 – augusztus 22., 6.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Horton, az elefánt különös hangra figyel fel, ami egy, a levegőben úszó porszemről érkezik. Kiderül, hogy a porszemen egy egész város található, a maga mikroszkopikus méretű lakóival. A település neve szuperkicsi Kifalva, a lakói pedig hiperszuperkicsi kik. Annak ellenére, hogy dzsungelbéli társai folyamatosan fenyegetik, és nevetségesnek találják a viselkedését, Horton elszánja magát, hogy megmenti a szuperkicsi Kifalva lakóit: olyan helyet keres nekik, ahol biztonságban élhetnek. Különösen szuperkicsi Kifalva hiperszuperkicsi ki polgármestere és családja, azaz kilencvenhat gyermeke nőtt a szívéhez.

Aranyhaj és a nagy gubanc

HBO – augusztus 22., 7.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

A 21 méteres aranyhajjal büszkélkedő Aranyhaj egy toronyban él. Egy gonosz boszorkány még csecsemőkorában rabolta el a királylányt, azóta tartja bezárva. Aranyhaj egyhangú élete megváltozik, amikor a toronyban talál menedéket üldözői elől a királyság legkeresettebb banditája. Flynn Rider felbukkanása jó alkalom arra, hogy Aranyhaj kiszabaduljon Nyanyabanya rabságából. Alkut köt tehát a jóképű fickóval, és ezzel kalandokkal teli utazás veszi kezdetét. Ebben társuk egy állandóan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperló és néhány haramia. Közben fény derül Flynn igazi kilétére is. A Grimm testvérek meséjéből.

Madagaszkár 3.

Mozi+ – augusztus 22., 9.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak – persze Madagaszkár stílusban...

Malac a pácban

Paramount Channel – augusztus 22., 10.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Wilbur, a vakarcs kismalac ifjonti hebehurgyaságával és őszinte nyitottságával naivnak tűnik az istálló többi lakója számára, ám Charlotte, a pók szívesen fogadja barátjává. Akkor lesznek csak igazán elválaszthatatlan társak, amikor a többi állat elárulja Wilburnek, hogy a napjai meg vannak számlálva. Úgy tűnik, csak a csoda mentheti meg a kismalac életét, de Charlotte elszántan barátja segítségére siet: szavakat sző a hálójába, hogy meggyőzze a gazdát arról, hogy Wilbur nem mindennapi malac, kár lenne levágni.

Gólyák

Sony Movie Channel – augusztus 22., 10.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy! Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely – hisz ez a dolga – gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltüntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz – viszont az egész világ megváltozik.

Verdák 3.

Film+ – augusztus 22., 18.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

L’ecsó

Paramount Channel – augusztus 22., 18.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Remy, a patkány kölyökkora óta annak jegyében él, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. Hiszen a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy mindenki főzhet. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé sem várná: egy kétlábútól. Igaz barátra talál Linguiniben, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló szemetesfiújában.