Családi filmek szombatra

Olyan kortárs alkotások mellett, mint a Terra Willy, a Bébi úr, a Toy Story 3. vagy a Rango, egy igazi klasszikust is megnézhetünk a hosszú hétvége középső napján a tévében.

Terra Willy

HBO – október 24., 8.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. Túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. Ő és a robot addig is nekivágnak felfedezni a titokzatos világot. Hamarosan találkoznak egy idegen lénnyel. Willy és Buck összebarátkoznak Flash-sel, és együtt fedezik fel a bolygót, annak állat- és növényvilágát. De útjuk számos veszélyt és izgalmat is tartogat a számukra.

Bébi úr

Mozi+ – október 24., 10.30
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel: nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt. Eközben egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát. És ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébimenedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek azonban mégis össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ rendjét és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

Én kicsi szörnyem – A mélység legendája

Sony Movie Channel – október 24., 13.15
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A kis Angus roppant magányos kisfiú. Ám egyik napról a másikra minden megváltozik, amikor hatalmas, titokzatos tojásra bukkan a híres-hírhedt skóciai Loch Ness-tó partján. Hamarosan kiderül, hogy a tojás lakója nem más, mint a legendás szörny, igaz, korának megfelelő kiadásban. A kisfiú és a csintalan szörnyecske, melynek a tojáshéj még ott van a fenekén, remekül megértik egymást. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Angus kicsi szörnye napról napra nagyobb lesz. Egyre nehezebb elrejteni őt a világ szeme elől.

Scooby-Doo – A nagy csapat

Film+ – október 24., 14.15
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Rejtély Rt. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértettenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz, két fiú és két lány egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük ugyanis szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démonhatástalanításra szakosodott. Mindent tudnak erről az iparról, és rajtaveszt, aki alábecsüli őket. Mától van mitől félni a kísérteteknek!

Rango

Film+ – október 24., 16.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén, hogy Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodóképességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége. Akarata ellenére a városka seriffje lesz, és mindenki benne látja a megmentőt, akire vártak.

Macskafogó

Prime – október 24., 17.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, hiszen az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkosszolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabowskyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz...

Toy Story 3.

Cool – október 24., 18.20
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Andy kinőtt a gyerekkorból, továbbtanul és elköltözik otthonról. Már nem érdeklik a játékai, nem csoda hát, ha Woody seriff, az űrhajós Buzz, Krumplifej, Rex, a tacskó és a többiek úgy érzik, nincs rájuk szüksége. A magukat feleslegesnek érző játékok elhatározzák, nem várják meg, míg a kukában végzik, hanem a Sunnyside óvodába mennek, ahol örömet szerezhetnek a gyerekeknek. Az álomból azonban rémálom lesz, amikor rájuk szabadulnak a féktelen apróságok. Woodyék kénytelenek menekülőre fogni a dolgot: az ovi játékaival összefogva szöknek meg, hogy visszatérjenek Andyhez, aki időközben mégiscsak keresni kezdte őket.