Családi filmek szombatra

A hideg és a koronavírus miatt hozott ismételt korlátozások egyszerre köszöntöttek be, így elég logikus választásnak tűnik ezt a szombatot a tévé előtt tölteni. Mi ehhez az alábbi műsorokat ajánljuk a családoknak.

CJ7 – A kis zöld látogató

Cinemax – november 14., 7.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ti egész nap robotol, hogy eltartsa fiát, Dickyt, aki nem tud beilleszkedni az iskolában, mert kopott ruhákban jár, és nincsenek menő elektromos kütyüi, mint az osztálytársainak. Egyik este, mikor az apja a szeméttelepen bóklászik, hogy valami különleges játékot keressen Dickynek, rátalál egy titokzatos gömbre. Hazaviszi a különös tárgyat, amiről hamarosan kiderül, hogy valójában egy alakváltó lény, aki rendkívüli képességekkel rendelkezik. Új, földöntúli barátja társaságában Dicky kihasználja az alkalmat, hogy lenyűgözze az osztálytársait, de csakhamar kiderül, hogy új kedvence kissé önfejű.

Kémesítve

HBO – november 14., 8.30
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont… nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol az eszével és a találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmegmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

Sonic, a sündisznó

HBO – november 14., 10.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. Saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jószívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és hihetetlenül akciódús kalandokba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy közben üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi…

Egy bogár élete

Film+ – november 14., 14.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Hangyasziget minden parányi lakója keményen dolgozik a megélhetésért. Életüket azonban megkeseríti a rendszeresen visszatérő sáskahad, amely az agyafúrt Szökken vezetésével védelmi pénzt szed tőlük. Évről évre elveszik a hangyák télire összegyűjtött eleségének egy részét, így a boly épphogy csak kihúzza tavaszig. Fürge, a kis feltaláló kifejleszt egy gépezetet, amivel felgyorsul a munka, ám ehelyett az összes élelmet elveszítik. Atta hercegnő a nyár végéig kap haladékot a sáskáktól. Fürge Bogárvárosba megy, hogy segítő csapatot toborozzon. Harcos bogarak helyett azonban munkanélküli artistákba botlik, akik közönség reményében örömmel játsszák el a hősök szerepét.

Karate kölyök 2.

VIASAT6 – november 14., 14.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A film első részében megismert hősöket, az ifjú bajnokot és bölcs mesterét ezúttal Japánban látjuk viszont, ahol Miyagi egy régi ellenségével és gonosz unokaöccsével kerülnek szembe. Továbbra is csattannak a pofonok, lendülnek a lábak és repülnek a testek. A karatefilmek hagyományait követő alkotás izgalmas harci jelenetekben bővelkedő, fordulatos, izgalmas perceket szerez a képernyő előtt.

Verdák 3.

Film+ – november 14., 16.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja.

Apafej

Moziverzum – november 14., 19.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A 32 éves Sonny legfontosabb feladatának azt tartja, hogy olyan távolról kerülje el a felnőtt életet, amennyire csak lehetséges. Aztán a sors közbeszól, amikor a barátnője megelégeli idétlenségét, és faképnél hagyja, mire Sonny, hogy imponáljon neki, magára vállalja nősülni készülő barátjának ötéves fiát. Ám lehetetlen életmódján továbbra sem változtat, gyermeknevelési módszerei pedig enyhén szólva is meghökkentőek. Így hamarosan összecsapnak felette az óvodástársak, az idétlen gyerekdalok és az örök kialvatlanság keltette hullámok…