Családi filmek szombatra

Olyan csodálatos teremtmények társaságában tölthetjük az utolsó szünidei hétvége első napját, mint egy jetikölyök, a Mancs őrjárat szuperkutyijai, egy gyönyörű fehér oroszlán és egy kamasz angyal.

Jetikölyök

Film Now – augusztus 28., 8.45
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A DreamWorks Animation (Shrek, Így neveld a sárkányodat, Kung Fu Panda, Madagaszkár) 2019-es produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget, Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor ugyanis egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a Föld legmagasabb pontján. A filmet a Nagyon vadont is jegyző Jill Culton rendezte, a társrendező pedig a Croodék révén ismert Todd Wilderman, így minden adott az egyszerre vidám és megható családi élményhez.

A kincses sziget

Film+ – augusztus 28., 9.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Bones, az öreg kalózkapitány betér egy fogadóba, és kivesz egy szobát. Egy nap furcsa csomagot kap egy vénembertől – és abban a szent pillanatban meghal. A kocsmárosné és fia, Jim átnézik a holmit, hátha találnak benne valami pénzt, de egy egér elcseni előlük a fiók kulcsát. Ő ugyanis tudja, hogy ott lapul a kincses sziget térképe...

Susie Q – A kamasz angyal

RTL Klub – augusztus 28., 12.30
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A népszerű Susie Q és barátja a szalagavató bál éjszakáján halálos autóbalesetet szenvednek és autóstól a folyóba zuhannak. 30 évvel később egy család költözik Susie-ék egykori házába. Penny egyedül neveli a kislányát, Terit és a gimis Zach-et, akit különösen megviselt az édesapjuk elvesztése. Zach hamarosan találkozik a kertben Susie Q szellemével, és legnagyobb megdöbbenésére beszélni is tud vele. A lány a segítségét kéri egy elrendezetlen ügyben, ami több száz család életét mentheti meg. Zach-nek semmi kedve segíteni, ám Susie-nak nem lehet ellenállni, különösen, ha mindenhova követi.

A fiú, aki világgá ment, hogy megtanuljon félni

m2 – augusztus 28., 14.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Michel, a fazekas kisebb fia nem ismeri a félelmet. Családja nem értékeli ezt a tulajdonságát, ezért elmegy világgá, hogy megtanulja, mit jelent félni. Ekkor találkozik Elizabettel, egy elátkozott királyság fiatal hercegnőjével. Michel és Elizabet egymásba szeretnek, ezért amikor a fiú jelentkezik, hogy megmenti a birodalmat, a hercegnő mindenáron tiltakozik a próbatétel ellen. Bár a sárkányoktól nem fél, Michel mégis megtanulja, mit jelent a félelem: félteni valakit, akit szeretünk.

Jönnek a kacsák

Paramount Network – augusztus 28., 14.55
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt, aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra, két kiskacsa elszakad a csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve nekik segíteni visszatalálni, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

Mancs őrjárat – Szuperkutyik

m2 – augusztus 28., 18.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Mancs őrjárat ismét bevetésen a Kaland-öböl védelméért. Ezúttal Humdinger polgármestert és az unokaöccsét, Haroldot kell megállítaniuk. Ők ketten ugyanis nagyratörő vágyaik dédelgetése közben véletlenül eltérítenek egy meteort, ami Kaland-öbölben ér földet. A kutyusok és Ryder felfedezik, hogy a meteornak szuperereje van, ami ragadós. Így az összes kutyi valamilyen szupererőre tesz szert. Sajnos Humdinger polgármester és Harold is rájönnek, hogy az űrből jött kőzet még jó szolgálatot tehet nekik. Itt az ideje, hogy Rocky, Marshall és a többiek szembenézzenek a feladattal. A bökkenő csak az, hogy Rydert foglyul ejtik.

Mia és a fehér oroszlán

HBO – augusztus 28., 18.20
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Amióta Afrikába költöztek, a tízéves Mia egyre több gondot okoz az iskolában és odahaza is. A lány nem tudja elfogadni, hogy Londont egy oroszlánfarmra kellett cserélnie. Ám amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt a nagymacskakölyökkel. A gondtalanság Charlie hároméves koráig tart, Mia ugyanis rájön édesapja üzletének a titkára. Miát hatalmába keríti a félelem, és úgy dönt: elviszi Charlie-t arra a biztonságos helyre, ahol a fehér oroszlán legendája született.