Családi filmek szombatra

Csak nem akar javulni a helyzet a tévés vonalon, de sebaj, végtére is nem muszáj képernyő előtt tölteni a szombatot. Viszont ha alibiből mégis arra vetődnétek, azért gyűjtöttünk ezt-azt mára.

Tom és Jerry

HBO 2 - május 14., 9.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmtörténelem ikonikus sztárpárja újra akcióba lendül. Jerry beköltözik New York legszebb szállodájába az "évszázad esküvőjének" előestéjén, és az esemény kétségbeesett szervezője Tomot béreli fel, hogy megszabaduljon tőle. A kibontakozó macska-egér viadal tétje nagy: azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a szervező karrierjét, az esküvőt és esetleg magát a szállodát is. Ám hamarosan egy még nagyobb problémával kell szembenézniük...


Blinky Bill - A film

Film+ - május 14., 9.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Blinky Bill a legmenőbb és legvagányabb koala az egész vadonban. A kis kalandor arról álmodozik, hogy felfedező édesapja nyomdokaiba lépve egyszer majd elhagyja szülőföldjét, Zöld Völgyet, és bejárja a vadregényes ausztrál vidék különleges teremtményekkel teli világát. Blinky az egyetlen, aki hisz abban, hogy megtalálhatja Bill papát, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a sivatagban.


Trollok a világ körül

Film Now - május 14., 9.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.


Apróláb

Film+ - május 14., 13.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak. Ám egyikük úgy gondolja, tudja a megoldást. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt álltja, a titokzatos nyom egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amely rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes. És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...


Lassie hazatér

Filmbox Premium - május 14., 13.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Maurer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak szeretett kutyájuktól, Lassie-től. De a világ talán legismertebb ebét sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz. Kalandokkal teli utazás vár rá, mely során egy cél lebeg Lassie szeme előtt: a hazatérés.


Rumlis vakáció

VIASAT6 - május 14., 14.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bob Munroegy túlhajszolt alkalmazott, akinek a főnöke ultimátumot ad: ha nem jelenik meg egy coloradói megbeszélésen, búcsút mondhat munkájának. Az egyetlen probléma, hogy pont akkorra tervezte a Munro család a nyaralást a napfényes Hawaiin. Bob úgy dönt, változtat a terven, és inkább lakókocsis vakációra indulnak - felesége és gyermekei legnagyobb bánatára.


Dínó kaland

Minimax - május 14., 16.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.