Családi filmek szombatra

Itt a szombati szemezgető, válogassatok kedvetekre!

Lemony Snicket – A balszerencse áradása

Paramount Network - augusztus 13., 10.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sötét mese a gumiarcú Olaf grófról, az elmés álcák és elképesztő fondorlatok nagymesteréről, az agyafúrt gonosztevőről, aki meg akarja kaparintani a Baudelaire árvák családi örökségét.


Kilenc élet

Film+ - augusztus 13., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tom Brand, a vakmerő milliárdos élete legnagyobb dobására készül. Az északi félteke legmagasabb felhőkarcolóját építi, miközben eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától és lányától, Rebeccától, akinek közeledik a születésnapja. Rebecca csak egy macskát szeretne, ezért Tom betér egy furcsa kisállat-kereskedésbe, ahol Felix Perkins egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé aztán szörnyű dolog történik...


Kung Fu Panda

Paramount Network - augusztus 13., 14.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kungfurajongó, ami nem éppen előny, ha az ember (vagyis panda) a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kungfu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel...


Asterix: A varázsital titka

RTL Klub - augusztus 13., 15.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.


Reszkessetek kutyaütők!

m2 / Petőfi TV - augusztus 13., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A család minden tagja a nagyihoz utazik karácsony alkalmával, és hiába nem szeretnék, a gyakran neveletlenül viselkedő kutyájukat kénytelenek az üresen maradó házban hagyni. Az először unalmasnak tűnő napok a környéken garázdálkodó betörők váratlan felbukkanásával mozgalmassá teszik az üresen maradt ház életét. A család kedvence újonnan szerzett pajtásaival minden trükkjét beveti, hogy pokollá tegye a betolakodók próbálkozásait.


Nyuszi suli

Minimax - augusztus 13., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy baleset következtében egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. A nyulak ereje az arany húsvéti tojásban rejlik, amit a közelben élő rókacsalád megpróbál ellopni, hogy véget vessen a tapsifülesek különleges képességének és egyúttal a húsvéti ünnepeknek is. Max és új barátja, Emmy ezt nem hagyják annyiban, szeretnék megmenteni a húsvétot és a többi kis nyuszit.


Az emoji-film

RTL Klub - augusztus 13., 20.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A multiverzumok új dimenziókat nyitottak meg, és a lehetséges univerzumok száma végtelen. Bár a szuperhősök világaival nehéz versenyezni, legalább olyan izgalmas és kihívásokkal teli a mikroverzum, az okostelefonok emoji világa, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek laknak. Egyikük egy nap öntudatra ébred, és meg akarja tudni, mi van a látható világon túl...

 

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu