Családi filmek szombatra

Ez az idei nyár utolsó hétvégéje, de ne szomorkodjatok, inkább nézzetek filmeket!

A fantasztikus Róka úr

Film+ - augusztus 27., 8.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken, egy ideje azonban csendes és biztonságos családi életet él. Élvezi a vidéket, a nagy házat és a kölyöknevelést, ám amikor egy nap lehetőség nyílik az utolsó nagy kalandra, azaz a nagy baromfi-rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély...


Kung Fu Panda 2.

Paramount Network - augusztus 27., 12.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben barátai, az Őrjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom is segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevő bukkan fel a színen: Shen nagyúr, az albínó páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és a farkasai mellett egy különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát.


A csillagtallérok

m2 / Petőfi TV - augusztus 27., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Négy esztendeje elhurcolták a faluból az összes valamirevaló takácsot, hogy ledolgozzák a falu tartozását a királynak. A gyerekeik szülő nélkül nőnek fel. A falu összes kincse két ezüsttallér. Mina vállalja, hogy elviszi a királynak, így talán megesik rajtuk a szíve. A bátor kislány elindul, útitársa lesz egy beszélő kiskutya, alias Flix úr, akit csak a tiszta szívű emberek hallanak meg. Útja során érdekes emberekkel találkozik, és mindenkinek fényt visz az életébe.


Táncoló talpak 2.

RTL Klub - augusztus 27., 15.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert a pingvinek között. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne.


Vigyázz, kész, Morc!

Minimax - augusztus 27., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lufi birodalom, rendőrsárkányok és bolondos varázslók színesítették Terry nagymamájának hóbortos meséit. Vajon mi történne, ha kiderülne ez nem csak mese, és a bolondos varázslók a valóságban nem is annyira bolondosak? Mikor a fiú váratlanul ebben a különös ám varázslatos világban találja magát, csak egy módon juthat haza, ha sikerül megmentenie a királyságot a csúf, gonosz, morcos Morctól.


Maci Laci

RTL Klub - augusztus 27., 20.05
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Yellowstone-park veszélybe kerül, amikor a város polgármestere úgy dönt, hogy jól fizető parkolót építtet a helyére. Maci Laci és kis barátja, Bubu azonnal akcióba lép, hogy kisegítse Smith parkőrt ebből a kétségbeesett helyzetből. Hamarosan megszületik a terv is, ám Maci Lacié az idő múlásával egyre több pontban tér el az eredetitől...