Családi filmek szombatra

Végre megint itt van a hét kétségkívül legszimpatikusabb napja, amikor azt csinálhattok, amit csak szeretnétek. Mondjuk nézhettek például filmeket is...

Nicolas különleges jelmezei

HBO 3 - szeptember 10., 7.25
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nicholas 10 éves, Down-szindrómás fiú. Anyja minden évben, hogy megünnepelje születésnapját, jelmezt készített neki. Volt már majom, bátor kalóz, óriás sárkány, egyszóval minden, amiben végtelen fantáziája kiteljesedhetett. Ám amikor édesanyja meghal, Nicholast szerető nagyszülei, Mia és Thomas fogadják be, akikkel Nicholas David nevű unokatestvére is él. David rémálmoktól szenved, Nicholas szeretne segíteni neki, ezért a varázslatos jelmezekkel felszerelkezve vág neki a nagy kalandnak.


Állati jó kekszek

Film+ - szeptember 10., 9.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film egy családról szól, akiknek egy doboz varázskeksz segítségével kell megmenteniük egy leharcolt cirkuszt a pusztulástól.


Kardfog kapitány és a Lama Rama kincse

DUNA Televízió - szeptember 10., 10.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mákszemnek, a kis matróznak két nagy vágya van: felkutatni és megismerni az édesapját, illetve hajósinasként szolgálni a tengerek urának hajóján. Kardfog kapitány tűzpróbát tart, hogy új hajósinast találjon, ami hatalmas lehetőség Mákszemnek. Az élet azonban másképp rendezi, a fiú hamarosan a kapitány hajóján találja magát, útban Lama Rama felé...


Kalózok! – A kétballábas banda

HBO 2 - szeptember 10., 14.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Kapitánynak az a nagy álma, hogy egyszer végre legyőzze riválisait, Büszke Bellamyt és Penge Lizt, és megszerezze a Kalózok Oscar-díját, a hőn áhított Év kalóza-díjat. Célja olyan küldetésbe hajszolja, melynek során a csőcselék legénységével együtt az egzotikus Vérszigettől a ködös London utcáiig sok helyen megfordulnak.


Karácsony Artúr

Cool - szeptember 10., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba.


Kirikou és a vadállatok

m2 / Petőfi TV - szeptember 10., 18.19
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután Kirikou legyőzte a boszorkányt és ismét elérhetővé tette a forrás vizét a falu lakosai számára, az emberekk hősként ünneplik. Nagyapja elmséli, hogy nem ez volt az unokája egyetlen hőstette. Hiába hoztak létre a falusiak szép veteményeskerteket és locsolták a növényeket, valaki, vagy valami minden éjjel elpusztatotta a növényeket. Ismét Kirikou az, aki megmenti a falut.


Dínó kaland

Minimax - szeptember 10., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.