Családi filmek szombatra

Az október alapjáraton nem tartozik a legvidámabb hónapok közé, de azért lehet dobni rajta ezzel-azzal. Indításnak itt van például pár hangulatalapozó film mára.

A kis Nicolas nyaral

DUNA Televízió - október 1., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Itt az iskolaév vége, és végre elérkezett a hőn áhított nyári vakáció ideje. Kis Nicolas szüleivel és nagyijával a tenger felé veszi az irányt, és egy kis tengerparti szállodába költözik a nyár idejére. Nicolas nem vesztegeti idejét, sec-perc alatt új barátokra tesz szert.


B mint boldogság

Cinemax - október 1., 12.30
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főszereplője a határtalan optimizmussal és egyedi világképpel rendelkező Candice Phee. A lányt megihleti az új, furcsa fiú az iskolában, aki úgy véli, hogy képes multiverzumokon átutazni. Candice gondol egy nagyot és elhatározza, hogy megjavítja a boldogtalanságba süllyedő családját, és újra örömet hoz az életükbe - kerül, amibe kerül.


Jégkorszak: A nagy bumm

TV2 - október 1., 13.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be _ pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni. Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sidre is rátalál a szerelem...


Jancsi és Juliska – Készült a Grimm testvérek meséje nyomán

m2 / Petőfi TV - október 1., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jancsi és Juliska az erdőben élnek édesapjukkal és mostohaanyjukkal. A család szegény és sokszor nincs mit enniük. A mostohaanyjuk rábeszélésére apjuk az erdő mélyén hagyja a gyerekeket, hogy egyedül boldoguljanak. A testvérpár hamarosan egy mézeskalácsházat talál, ahol egy kedves hölgy lakik, és látszólag szívesen fogadja őket.


Lily, a jéghercegnő

TV2 Kids - október 1., 16.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Lily, a félelmet nem ismerő jéghercegnő találkozik egy fiatal sárkánnyal, akinek segítségre van szüksége. Kalandos útra indulnak együtt, mely során nemcsak barátokra lelnek, de egy gonosz hóember is az útjukba akad.


Polar Expressz

VIASAT3 - október 1., 16.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tizenéves főhősünk már majdnem biztos benne, hogy a Mikulás nem létezik, és a karácsony csak a szülők trükkje, amikor az éjszaka közepén, hatalmas robajjal csillogó vonat áll meg a házuk előtt. Miután a kisfiú habozva felszáll, a Polar Expressz pöfögve megindul: apró, pizsamás utasaival az Északi-sarkra, hogy részesei lehessenek annak az ünnepi pillanatnak, amikor a Mikulás a manók jelenlétében átadja az általa választott gyermeknek az első karácsonyi ajándékot...


Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői

Minimax - október 1., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.