Családi filmek szombatra

Ritkán ajándékoz meg minket a hét négynapos pihenővel, de mivel most pont ez a helyzet áll fönt, így bátran merjük ajánlani, hogy nézzetek filmeket is a hétvégén!

Megaagy

Paramount Network - október 29., 10.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A supergonosz Megaagy álma valóra vált, amikor legyőzi a várost védő Metro Mant, és átveszi Metro City irányítását. De amikor egy új gazember lép színre, és a káosz bonyolódik, a világ legnagyobb "elméje" és komikus társa, Minion valóban megmenthetik a várost.


Mézengúz

HBO 2 - október 29., 13.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barry B. Benson, a frissen végzett méhecske többet akar az élettől, mint a kitaposott utat, amely rá és minden más dolgozóra vár New Hive Cityben _ egy állást a mézgyártó Honexnél. Amikor megragadja a lehetőséget, hogy kimerészkedjen a kaptárból, hamarosan ráébred, hogy létezik egy olyan világ, amely meghaladja legmerészebb álmait. Amikor véletlenül találkozik Vanessával, a lelkes manhattani virágárussal, megszegi a méhek egyik alapvető szabályát, és szóba áll a nővel...


Kutyaszálló

HBO - október 29., 16.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nevelőotthonba kerül Andi és Bruce. A legnagyobb gondot mégsem ez, hanem az okozza számukra, hogy hol helyezzék el a kutyájukat. Amikor rábukkannak az elhagyott hotelre, Andinak remek ötlete támad: a barátaik segítségével igazi kutyaparadicsomot varázsolnak az épületből.


Ferdinánd

TV2 Kids - október 29., 17.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti.


A kis herceg

m2 / Petőfi TV - október 29., 18.13
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.


Garfield 2.

Moziverzum - október 29., 18.13
Korhatár nélkül megtekinthető.

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek...