Családi filmek szombatra

Hamarosan gejzírként fog elborítani mindent az ünnepi máz, használjuk ki, hogy a tévés filmválasztékban egyelőre még találhatóak neutrális pontok. Ezek például nem is rosszak!

Kung Fu Panda

HBO 2 - november 19., 7.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A lelkes, nagydarab és kissé ügyetlen Po panda a kung fu legnagyobb rajongója, bár szenvedélyét nem igazán tudja kibontakoztatni, hiszen mindennap a családja tésztabárjában dolgozik. Váratlanul kiderül azonban, hogy Pót kiválasztották egy ősi prófécia beteljesítésére, így álmai valósággá válnak, hiszen csatlakozhat a kung fu világához, és találkozhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel.


Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül

Film+ - november 19., 12.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnénak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szüksége lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot.


Spaceboy - Az űrfiú

HBO - november 19., 14.35
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 11 éves, tehetséges Jim rajong az űrért és a tudományért. Amikor asztrofizikus édesapjával egy új városba érkezik, részt vesz a fiatal tudósok versenyén új osztálytársával, az érzékeny és okos Emmával. Jim apjának álma az űrutazás, és munkájából kifolyólag valóban egy közelgő űrutazásra készül. De amikor Jim rájön, hogy apja az ő tudta nélkül feladta a tervét, világa darabokra hullik.


Lily, a jéghercegnő

TV2 Kids - november 19., 18.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Lily, a félelmet nem ismerő jéghercegnő találkozik egy fiatal sárkánnyal, akinek segítségre van szüksége. Kalandos útra indulnak együtt, mely során nemcsak barátokra lelnek, de egy gonosz hóember is az útjukba akad.


Csizmás, a kandúr

HBO - november 19., 18.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedett, itt barátkozott össze Tojás Tóbiással. Arról álmodtak, hogy egyszer megszöknek, ám nem sikerült a terv, és emiatt összekülönböztek. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a legendássá vált csizmáját - így lesz belőle Csizmás Kandúr. Ám újra felbukkan Tojás Tóbiás...


Yakari - a mozifilm

m2 / Petőfi TV - november 19., 18.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Yakari, a kis sziú indián törzse a vándorló bölénycsorda nyomát követi. A fiú saját útját járja legjobb barátjával, a bátor és szabad lóval, Kismennydörgéssel. Útja során Yakari találkozik totemállatával, a Nagysassal, aki egy varázslatos tollal és egy rendkívüli képességgel ajándékozza meg.


Pöttöm Panna

Minimax - november 19., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi más vágya lehet egy kedves özvegyasszonynak aki magányosan él, minthogy egy apró gyermeket kapjon születésnapjára? A hatalmas varázsló teljesíti ezt a kívánságát, és Pöttöm Pannával ajándékozza meg az asszonyt. A baj csak az, hogy korábbi társa féltékeny lesz a jövevényre, ezért szövetkezik a varangyos békával, hogy rabolja el a gyermeket...