Családi filmek vasárnapra

A kicsiket Csingiling és az elveszett kincs, a Rio, a Stuart Little kisegér és Norm, az északi, míg a tiniket a Rango, a Porontyjárat és az Eb a titka mindennek című film várja.

Csingiling és az elveszett kincs

Paramount Channel - február 17., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tündérrév mágikus holdköve kezdi elveszíteni az erejét, így Csingiling kénytelen elhagyni biztonságos otthonát, hogy új varázskövet keressen. Egy hű tüntértárssal az oldalán ismeretlen világokat jár be, veszélyes akadályokon jut túl, és sok mindent megtanul, amiről addig fogalma sem volt. Még szerencse, hogy kalandos kirándulása során olyanokkal is találkozik, akik barátságukkal és bölcsességükkel segítik őt.

Rio

HBO - február 17., 9.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét. 

Stuart Little kisegér

Filmcafe - február 17., 11.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb famíliája. Az ifjú párnak van egy kis háza, egy fia és rengeteg fölös energiája: hát elhatározzák, hogy örökbefogadnak valakit. Az árvaházban hamarosan rá is találnak a legapróbb és legelhagyatottabb lényre: egy egérre. Stuart Little, a kisegér hamar a család részévé válik: befogadják a rokonok és esténként neki is jár a jó éjt puszi. Csak a család macskája nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe. Felbérel néhány rosszarcú kóbor kandúrt, hogy tegyék el láb alól a kicsi, nagyszájú és csupaszív egérsrácot. Kezdődnek a kalandok szárazon, vízen és a Central Park sűrűjében. 

Rango

Film+ - február 17., 12.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor a család kedvencét véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodó-képességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége. Önhibáján kívül a városka seriffje lesz, mindenki benne látja a megmentőt, akire vártak. 

Porontyjárat

TV2 - február 17., 13.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Joe Braxton kisstílű szélhámos, aki ötéves kora óta él csalásból, rablásból. Éppen tízéves próbaidejét tölti, amikor nevelőtisztje cseppet sem testre szabott feladattal bízza meg: el kell szállítania egy csapat sérült gyereket egy vidéki farmra. Joe Braxton elfogadhatónak tartja a feladatot szabadsága fejében, ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy élete legkeményebb kalandjába keveredett.

Eb a titka mindennek

m2 - február 17., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Két árvaházi testvér, Laura és Matt megmentenek egy magára maradt kiskutyát. Elhatározzák, hogy megtartják, de ezt nehéz titokban tartani az árvaházban. A helyzet csak bonyolódik, amikor kiderül, hogy örökbe fogadják őket. Titokban magukkal viszik New Yorkba, ahol nemcsak a beilleszkedéssel, hanem a titkos kutyatartás számtalan bonyodalmával kell megküzdeniük. Kezdődhet a kaland, egy idegen világban, ahol Gesztenye, a kiskutya megmutatja mi is az igazi bátorság.

Norm, az északi

Minimax - február 17., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.