Családi filmek vasárnapra

A kicsiket az Őslények országa 3., a nagyokat az Éjszaka a múzeumban 2., az Abulele, az Utazás a Föld középpontja felé, a Könnyű nőcske, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei és a Madagaszkár 2. várja.

Őslények országa 3. - A nagyszerű ajándékozások kora

Moziverzum - március 24., 12.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tappancs és barátai békésen éltek a Virágzó Völgyben, egészen addig, amíg egy nagy meteorit csapódik a földbe s elzárja az állatok útját az ivóvízhez. Tappancs elindul társaival vizet keresni, de a völgyben nem járnak sikerrel. Távolabb merészkednek és találnak is egy tavat, de az már az Élesfogúak területén van. A barátoknak össze kell fogniuk, hogy életben tudjanak maradni a velociraptorok között...

Éjszaka a múzeumban 2.

Film Now - március 24., 12.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra szolgálatba áll, de ezúttal nemcsak egy fáraóval találja szemben magát, hanem új életre keltett szövetségeseivel is: a gonosz oldalon csatasorba áll Al Capone, Rettegett Iván és Napóleon. Még szerencse, hogy vannak barátok, akik hősünk segítségére sietnek. 

Abulele

HBO - március 24., 15.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tíz éves, bátyja halála óta bűntudattal élő és magányos Adam egy nap különleges teremtménnyel találkozik: Abulele, a furcsa szörny személyében nem mindennapi társra tesz szert, s kalandos barátságuk révén rájön: ha igazán szeret valakit, sohasem marad egyedül.

Utazás a Föld középpontja felé

AMC - március 24., 17.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Trevor Anderson professzor az unokaöccse, Sean és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti rejtélyes világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül. 

Könnyű nőcske

Filmcafe - március 24., 17.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Olive egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt mindazoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnő, és ezt cikinek érzik. Olive szíve megesik rajtuk, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében. 

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

TV2 - március 24., 18.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést - amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el. Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon. Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy mi a dolga... 

Madagaszkár 2.

SuperTV2 - március 24., 19.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?