Családi filmek vasárnapra

Vasárnap a Drágám, a kölykök összementek!, a 80 nap alatt a Föld körül, a Zűr az űrben, a Négyen egy gatyában, a A Jetson család, az Egy hisztérika feljegyzései, a Paddington, valamint a Legendás állatok és megfigyelésük vár benneteket.

Drágám, a kölykök összementek!

AMC - augusztus 4., 12.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Wayne Szalinski professzor nem örvend túl nagy népszerűségnek: szomszédai őrültnek tartják, feleségének elege van az állandó kísérletezgetéseiből, kollégái pedig semmibe veszik legutolsó nagy dobását, az elektromagnetikus kicsinyítő gépet. A kedves munkatársak nem kacagnának olyan hangosan, ha látnák az alaposan összement Szalinski gyerekeket! Miközben békésen játszadonak a szomszéd gyerekekkel, egyszer csak azon kapják magukat, hogy a hangyákkal kerültek egy szemmagasságba. Ráadásul váratlanul összesöprik őket, s hamarosan a kert végi szemeteszsákban találják magukat. A rájuk váró feladat lehetetlennek tűnik: át kell jutniuk a hátsó udvaron, ami jelenlegi méretüket tekintve, leginkább egy dzsungelhez hasonlít. A kavicsok megmászandó hegycsúcsnak látszanak, a pocsolyák pedig komoly óceánnak tűnnek. Útjuk során ezernyi veszély leselkedik rájuk: el akarják taposni őket, a család kutyája feni rájuk a fogait, sőt a fűnyíró veszélyeivel is számolniuk kell.

80 nap alatt a Föld körül

Mozi+ - augusztus 4., 13.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Phileas Fogg feltaláló olyan találmányokkal áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Fogg különös fogadást köt Lord Kelvinnel, a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet 80 nap alatt! Oldalán inasával, Passepartout-val és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal, Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak.

Zűr az űrben

AMC - augusztus 4., 14.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Bugs Bunny és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Bugs Bunny kíséretének tagjait. Bugs nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják Bunny ajánlatát. Túlságosan is gyorsan. Ugyanis van egy rendkívüli tulajdonságuk: pillanatok alatt képesek új képességeket magukévá tenni. Amikor Bugs felfedezi, mi készül, tudja, azonnal segítségre van szüksége. De hova forduljon, amikor már minden valamire való kosaras tudása az ellenfelet gazdagítja. Ám szerencsére van egy olyan ismerőse, akire mindig számíthat. Ő a világ legnagyobb kosárjátékosa, Michael Jordan.

Négyen egy gatyában

Viasat3 - augusztus 4., 14.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A négy barátnő először tölti külön-külön a nyarat. Amikor egy használt-ruhaboltban rábukkannak a farmerra, amely mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul.

A Jetson család

Film4 - augusztus 4., 14.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Amerika kedvenc jövőutazó családjának első, egész estét betöltő rajzfilmje! Amikor George Jetson-t előléptetik, a családjával együtt kiköltözik egy űrbázisra. Vele megy Jane, Judy, Elroy, Rosie a robot és Astro, a család kutyája. Rövidesen azonban rá kell jönniük, hogy George vállalata lerombolja a földalatti kis lények otthonát. Családja segítségével George-nak sikerül kidolgoznia egy békés megoldást, amely a kis lények, a környezet és a gyár szempontjából egyaránt fenomenális ötletnek bizonyul.

Egy hisztérika feljegyzései

RTL II - augusztus 4., 16.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

New York City pörgős, divatos belvárosának egyik középiskolájában a tinédzser Lola a legnépszerűbb csaj. Nem örül tehát a hírnek, hogy a családja New Jersey csendes, álmos külvárosába költözik és neki is új suliba kell járnia. A vidéki iskolában természetesen már foglalt a legmenőbb csaj posztja, így Lola csak második lehet a népszerű Carla Santini mögött. Hősünk azonban nem az a beletörődős típus, felveszi tehát a kesztyűt és harcba indul, hogy New Jersey-ben is ő legyen az ász.

Paddington

Filmcafe - augusztus 4., 17.05
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A kismackó a perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével, aki sokat mesélt neki Angliáról. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni felcsempészi a mackót egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. Egyedül érkezik a Paddington állomásra, ahol azzal szembesül, hogy az élet nem pont olyan a városban, ahogy azt megálmodta. Szerencsére találkozik a Brown családdal, akik befogadják, amíg megkeresi a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire.

Legendás állatok és megfigyelésük

Cool - augusztus 4., 18.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Göthe Salmander professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.