Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Ferdinánd, a Rio 2., az Asterix Amerikában és a Croodék, míg a nagyobbakat a Madagaszkár, a Marmaduke, a Szuper felsőtagozat és az Addams Family 2. várja.

Madagaszkár

Film Now - augusztus 25., 9.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot. Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy "nagy az Isten állatkertje."

Ferdinánd

HBO - augusztus 25., 9.00
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet...

Marmaduke

Film+ - augusztus 25., 10.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kansasi Phil Winslow és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb. Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár "hölgy", Jezebel kedvéért a hajlandó lenne megváltozni.

Rio 2.

HBO - augusztus 25., 12.30
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Azúr és Csili boldogan él három fiókájával Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján. Csili szerint azonban a kicsiknek hasznára válna, ha belekóstolnának az igazi madáréletbe is, jót tenne nekik egy kalandtúra az Amazonas vadonjában. A városhoz szokott családfő nehezen boldogul a dzsungelben, ráadásul találkoznak Csili elveszettnek hitt apjával. Eduardo örül, hogy teljes a család, de kritikus szemmel figyeli esetlen vejét. Azúr aggódni kezd, hogy a vadon hívó szava miatt elveszítheti családját.

Szuper felsőtagozat

RTL Klub - augusztus 25., 15.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Will Strongholddal szemben nagyok az elvárások. Szülei, Steve és Josie a világ legnépszerűbb és legbátrabb szuperhősei. Nem csoda, ha a szuperhős-csemeték sulijában mindenki nagy várakozással tekint az érkezése elé. A srác azonban csalódást okoz. Még egyetlen szuperképessége sem fejlődött ki. Egyik nap azonban felbukkan a főgonosz, aki nemcsak barátait és az iskolát, de Will családját is halálos veszélybe sodorja. Itt az ideje, hogy Will végre szuperhős legyen.

Addams Family 2.

TV2 - augusztus 25., 15.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Új taggal bővül a galád család, Morticia egy ennivalóan édes porontynak ad életet. Pubert igazi Addams csemete: az anyjától örökölte a hollófekete haját, Fester bácsikájától a hullafehérséget, az apjától pedig a bajuszát. A megszületésével azonban csőstül jön a baj, a kamaszodó nagyobbak ugyanis féltékenyek a kicsire. Nem férnek a bőrükbe, mindent megtesznek, hogy eltegyék láb alól a csöppséget. Gomez és Morticia végül - a kölykök nagy bosszúságára - egy dadust szerződtet a kicsi mellé. A kéjsóvár Debbie szemet vet Fester bácsikára. A szabad pálya érdekében a dadus táborba küldi a csemetéket.

Asterix Amerikában

m2 - augusztus 25., 18.15
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Felborul az edény, amelyből a két legendás figura Asterix és Obelix itta a varázsszert, melynek természetfeletti erejüket köszönhetik, és még mielőtt a druida Getafix új főzetet készíthetne, a rómaiak fogságába esik. Asterix és Obelix elindulnak, hogy megkeressék őt. Amerikában kötnek ki, ahol indiánok ejtik őket fogságba. Meglepő módon ugyanitt raboskodik Getafix is. A három bátor gall egyik jótettet a másik után hajtja végre, majd visszakerülnek szülőföldjükre, ahol szomorú hírek fogadják őket. Szerencsére nem hagyják magukat és szembeszállnak a római hódítókkal.

Croodék

Cool - augusztus 25., 18.55
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya - és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.