Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Szörny egyetem, a Herkules, a Kung Fu Panda 2., a nagyokat a Csillagpor, a Garfield 2., a Jumanji, a Harry Potter és a bölcsek köve, a Toy Story - Játékháború és az Utazás a Föld középpontja felé várja.

Csillagpor

Film Now - október 6., 12.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Fal választja el a kisvárost a mágikus királyságtól. Egy nap hullócsillag esik le a falon túl. Tristan, aki reménytelenül szerelmes Victoriába, megígéri, hogy elhozza neki. Sikerül átjutnia a falon, de az igazi kaland csak most kezdődik.

Garfield 2.

Mozi+ - október 6., 13.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú szolgája és híve. Lord Dargis rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget.

Szörny egyetem

Film+ - október 6., 14.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emlékeztek még Mike Wazowskira és James P. Sullivanre, vagyis Mike-ra és Sulleyre a két elválaszthatatlan jó barátra? 12 évvel ezelőtt, a Szörny Rt. című filmben találkozhattatok velük. Most még messzebb utazhattok vissza az időbe, egészen odaáig, amikor először találkoztak egymással az egyetemen. Az első pillanattól kezdve ki nem állhatták egymást, nemcsak a tulajdonságaik, hanem a külsejük sem különbözhetett volna jobban egymástól. Most kiderül, hogy Mike és Sulley milyen kalandok során váltak a legjobb barátokká.

Herkules

Paramount Channel - október 6., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagy az öröm az Olümposzon, Zeusznak és feleségének, Hérának gyermeke született. Csak a főisten fivére, Hadész nem örül az erős kis Herkules érkezésének, utód híján esélye sincs, hogy Zeusz örökébe lépjen. Az alvilág ura megbízza a két ügyefogyott szolgáját, Pechet és Pánikot, hogy tegyék el láb alól Herkulest. A dolog félig sikerül, a varázsitaltól Herkules elveszti halhatatlanságát, az ereje viszont megmarad. Más kérdés, hogy mindenáron be akarja bizonyítani az apjának, hogy hős a javából. A saját bőrén tanulja meg, hogy nem elég az erő, hanem szív is kell ahhoz, hogy valakiből igazi hős legyen.

Jumanji

Moziverzum - október 6., 17.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t, különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk.

Harry Potter és a bölcsek köve

Cool - október 6., 18.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

Toy Story - Játékháború

Viasat3 - október 6., 18.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Andynek rengetek, játéka van, ám arra senki nem gondol, hogy ezek a játékok, ha senki nincs a közelbe életre kelnek. Köztük Woody, a vezér, ott van még Mr. Krumplifej, Rex, a dinoszaurusz, Guba, a malacpersely, és a többiek. Jól összeszokott csapat ez, ezért is lepődnek meg mikor új társuk érkezik. Buzz, egy csillagközi, ultramodern lézerharcos. Woody hamar vitába keveredik vele, és kipottyannak az ablakon, az utcán találják magukat. Össze kell fogniuk, hogy megküzdjenek a való világgal, és épségben visszajussanak Andy szobájába.

Kung Fu Panda 2.

Moziverzum - október 6., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben a barátai, az Örjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevű bukkan fel a színen. Shen nagyúr, az albino páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és a farkasai mellett különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát. Miközben Pó és barátai felveszik a harcot ellene, a panda arra is választ keres, ki az igazi apja.

Utazás a Föld középpontja felé

AMC - október 6., 20.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Trevor Anderson professzor az unokaöccse, Sean és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti rejtélyes világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül.