Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Horton, a Toy Story - Játékháború 2. és a Kung Fu Panda 3., a nagyobbakat a Volt, az Ebadta delfin, a Harry Potter és az azkabani fogoly, valamint a Tükröm, tükröm várja.

Horton

HBO - október 13., 9.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Horton, az elefánt egy segélykiáltásra figyel fel, amely a levegőben lebegő szöszről érkezik. Kiderül, hogy a szöszön értelmes civilizálció él, a maga mikroszkopikus méretű lakóival. A település neve szuperkicsi Kifalva, a lakói pedig hiperszuperkicsi Kik. Annak ellenére, hogy dzsungelbéli társai folyamatosan fenyegetik és nevetségesnek találják a viselkedését, Horton elszánja magát, hogy megmenti a veszélybe került kifalviakat, és olyan helyet keres nekik, ahol biztonságban élhetnek.

Volt

Film Now - október 13., 11.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Hol Volt, hol nem Volt, volt egyszer egy kutya, amely egy tévésorozat sztárja volt a kis gazdájával, Pennyvel együtt. A képernyőn nap mint nap megmentik a világot a gonosz Dr. Calico ármánykodásától. Két forgatás között azonban Volt egyszerű kutyaéletet él. Egyik nap véletlenül bezsuppolják egy szállítmányba és New Yorkban találja magát. Igazi kihívás vár rá, amikor elhatározza, hogy megkeresi a gazdáját. Rá kell jönnie, hogy ebben a világban másként működnek a dolgok, mint a tévében. Szerencsére Mici, a kidobott házimacska és T-Rex, a tévéfüggő hörcsög személyében alkalmi segítőtársakra akad.

Ebadta delfin

m2 - október 13., 18.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Mary Beth, a magányos óceánkutató anyuka néhány delfint vesz pártfogásba. Nap mint nap tengerre száll, hogy kedvencét, Roxanne-t, a rabságban nevelkedett fiatal delfint visszaszoktassa az óceánhoz. A munkás hétköznapokat azonban fenekestül felforgatja új szomszédja, Terry, a bohém rockzenész és nem kevésbé különc kisfia. Körülöttük ugyanis mindig áll a bál - a rendet csak hírből ismerik és imádják a nagy ramazurikat. És akkor még nem is szóltunk Zeuszról, mindig borzas, mindig botrányt kavaró, kóbor hajlamú kutyájukról, aki a nyár igazi szenzációját okozza. A négylábú házőrző ugyanis összebarátkozik a delfinhölggyel. De még mielőtt a felnőttek is rájönnének, hogy követhetnék kedvenceik példáját, feltűnik a színen valaki, aki sötét üzelmeihez a tudós fiatalasszonyt és delfinjét akarja felhasználni.

Harry Potter és az azkabani fogoly

Cool - október 13., 18.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Harry ráveszi magát, hogy még egy nyarat rémes rokonainál töltsön. Minden igyekezetével megpróbál nyugton maradni, de csak addig bírja visszafogni magát, míg meg nem érkezik látogatóba Vernon bácsi erőszakos testvére, Marge néni. Az idős hölgy ezúttal még a korábbiaknál is jobban az idegeire megy, ezért a varázslópalánta "véletlenül" gigantikus lufivá változtatja. A varázstalan világban alkalmazott tiltott mágia büntetéssel fenyegeti Harryt, aki bár nincs hová mennie, éjszaka elmenekül otthonról. Nem jut túl messzire: hamarosan érte jön a Kóbor Grimbusz, amely a Foltozott Üst fogadóba repíti, egyenesen Cornelius Caramel mágiaügyi miniszter színe elé. Furcsa módon a büntetés elmarad és kiderül, hogy Caramel azért nem csapta ki az iskolából, mert egy veszélyes és titokzatos varázsló, Sirius Black megszökött az Azkaban börtönből, és valószínűleg Harryt keresi. A fiú csak egyetlen helyen érezheti biztonságban magát: Roxfortban.

Toy Story - Játékháború 2.

Viasat3 - október 13., 18.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minő borzalom: Woodyt elrabolják! Számos rettenthetetlen és számtalan nagyon is rettenthető játék-pajtása, a félelmetes űrbigyó Buzz Lightyear vezetésével mentőexpedícióra indul. Ezúttal az igazi nagyvilággal kell szembeszállniuk: kamionokat térítenek ki útjukból, megostromolnak egy játékáruházat, megmentik Woodyt egy mániákus játékgyűjtő kezei közül, és Buzz Lightyear ősi galaktikus ellensége, a félelmetes Zurg sem ússza meg szárazon.

Tükröm, tükröm

FilmCafe - október 13., 19.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A gonosz királynő megfosztja jogos örökségétől az árva hercegnőt, Hófehérkét, hogy ő maga uralkodhasson a királyságban. Nem mellesleg pedig szeretné felkelteni a jóképű Alcott herceg figyelmét is. Hófehérke szépsége azonban megbabonázza a herceget, aki rögvest beleszeret. Dühében a királynő száműzi a fiatal lányt a sötét erdőbe, ahol reményei szerint egy emberevő szörnyeteg gyomrában köt majd ki. A talpraesett hercegnő azonban szövetkezik hét lelkes, lázadó törpével, hogy visszakövetelje magának a trónt, elűzze a gonoszt és visszaállítsa a rendet a birodalomban.

Kung Fu Panda 3

Moziverzum - október 13., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po találkozik az elveszettnek hitt apjával, és a pandaparadicsomba utaznak. A gonosz Kai Kína-szerte legyőzi a kung fu mestereket, és most Póék békés lakhelye felé közeleg. Po nekiáll, hogy a barátságos pandákat felkészítse a harcra.