Családi filmek vasárnapra

A kicsiket az Undipofik, a Jönnek a kacsák, a Boxi a Film! és a Vigyázz, kész, szörf 2., a nagyobbakat Az óriás, az Alvin és a mókusok 2., valamint a Toy Story - Játékháború 3. várja.

Undipofik

Film Now - október 20., 8.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.
Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

Az óriás

Paramount Channel - október 20., 13.55
12 ével aluliak mellett nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Kevin jószívű és jó eszű srác, de megkeseríti az életét, hogy egy ritka betegségben szenved. A szomszédban lakó Max éppen az ellentéte: testileg túl-, szellemileg alulméretezett, és az iskolában is csak bukdácsol. Amikor tanulópárként egymás mellé kerülnek, magolás helyett nekilátnak, hogy új életet leheljenek kedvenc olvasmányukba, Arthur király történetébe. Az ismét megelevenedő múltban fontos szerephez jut Kevin gyönyörű anyja, és a gonosz Fekete Lovag, akit Max börtönviselt apja személyesít meg.

Alvin és a mókusok 2.

RTL Klub - október 20., 15.50
12 ével aluliak mellett nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman beiratkoznak a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Alvinék hősiesen megküzdenek a leckékkel, sőt a sport veszélyeit is majdnem simán veszik. Ekkor azonban feltűnik a színen egy csinos mókuslányokból álló rockbanda.

Jönnek a kacsák

HBO - október 20., 16.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

Boxi a Film!

m2 - október 20., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kartomi, a kisfiú és Boxi, a kutya egy kincskereső térképet találnak a városban. Követik a térkép jeleit, és hatalmas utat tesznek meg. Közben ahol lehet, segítenek. Laradírozzák a falfirkákat, társat találnak egy magányos doboznak, segítenek az űrlényeknek, megtalálják az elveszett cirkuszi oroszlánt. Útjuk végén még a legnagyobb kincset is meglelik, ha nem is épp olyan formában, ahogy azt elképzelték...

Toy Story - Játékháború 3.

Viasat3 - október 20., 18.55
12 ével aluliak mellett nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Andy kinőtt a gyerekkorból, továbbtanul, és elköltözik otthonról. A játékai már nem érdeklik, nem csoda, ha Woody seriff, az űrhajós Buzz, Krumplifej, Rex, a tacskó és a többiek úgy érzik, nincs rájuk szüksége. A magukat feleslegesnek érző játékok elhatározzák, nem várják meg, míg a kukában végzik, hanem a Sunnyside óvodába mennek, ahol örömet szerezhetnek a gyerekeknek. Az álomból azonban rémálom lesz, amikor rájuk szabadulnak a féktelen apróságok. Woodyék kénytelenek menekülőre fogni a dolgot, az ovi játékaival összefogva szöknek meg, hogy visszatérjenek Andyhez, aki időközben keresni kezdte őket.

Vigyázz, kész, szörf 2.

Moziverzum - október 20., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.