Családi filmek vasárnapra

A kicsiket A hihetetlen család 2. és a Vuk, a nagyobbakat a Gru, a Repcsik, a Hamupipőke, A Boszorkány-hegy és a Dzsungelből dzsungelbe várja.

A hihetetlen család 2.

Film Now - október 27., 8.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.
Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!

Gru

Mozi+ - október 27., 9.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik a velejéig gonosz Gru, aki a zsugor- és fagyasztósugara, valamint a különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes talán még Gru szívét is meglágyítja.

Vuk

TV2 - október 27., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Gyermekáldás" van rókacsaládban. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törtek a vadász és kutyái orra alá.

Repcsik

Viasat3- október 27., 14.45
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező ám egyszerű kisvárosi permetezőgép arról álmodozik, hogy egyszer majd részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem igazán tartja vissza, hogy nem éppen efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét. Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul, aki segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a nem éppen tisztességes eszközeiről ismert címvédő bajnok, Ripslinger ellen. Rozsdás bátorsága nagy próbatétel előtt áll, hiszen életében először olyan légi magaslatokat járhat meg, amelyekről korábban álmodni sem mert, esélytelenként induló szárnyalása pedig felemelő inspirációval szolgál majd a kis repcsinek szurkoló világ számára.

Hamupipőke

Cool - október 27., 15.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Annak ellenére, hogy mostohaanyja folyton a nyakára jár, a tűzről pattant Ella nem hajlandó megtörni, ehelyett édesanyja utolsó szavait tartja szem előtt: „légy bátor, és légy kedves!” Aztán egy nap találkozik egy hasonlóan gondolkodó, elbűvölő fiatalemberrel az erdőben és elhatározza, hogy saját kezébe veszi sorsát, hátha újra láthatja őt. És nem kell más, csak egy fejedelmi bál, egy Tündér Keresztanya és egy elvarázsolt üvegcipellő, hogy a varázslat valóra váljon.

A Boszorkány-hegy

Paramount Channel - október 27., 17.45
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Évek óta keringenek sejtelmes pletykák egy titokzatos helyről a Nevada sivatag közepén, ahol az emberek gyakran megmagyarázhatatlan dolgokra lesznek figyelmesek. A hely a Boszorkány-hegy nevet viseli és amikor egy las vegasi taxisofőr két természetfeletti erőkkel rendelkező tinédzsert talál a kocsijában, olyan kalandokba keveredik, melyekről korábban álmodni sem mert. Felfedezik, hogy a világ megmentésének titka rejtőzik a hegy alatt, ezért páratlan versenyfutás kezdődik nemcsak a kormány embereivel és a gengszterekkel, hanem még az idegen fajok képviselőivel is, akik mind próbálják az útjukat állni.

Dzsungelből dzsungelbe

Film Mánia - október 27., 19.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Cromwell nem is sejti, hogy mi vár rá, amikor visszatér Afrikába, hogy volt feleségétől elkérje a válás kimondásához szükséges utolsó papírokat. A New York-i üzletembert ugyanis egy fiú várja a repülőtéren. Egy fiú, Martin fia, ám a férfinak fogalma sem volt létezéséről. Martin kénytelen hazavinni magával újdonsült fiát, Mimi-Siku-t, aki eddigi életében csak az afrikai dzsungelt látta, és bár New York is dzsungel a maga nemében, a fiút mégis rengeteg meglepetés várja új otthonában. Meg kell tanulnia városi fiú módjára viselkedni. Ez azonban korántsem olyan könnyű Afrika után.