Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Herkules, a Szaffi és a Macskafogó, a nagyobbakat az Egy ropi naplója: Kutya egy idő, a Kutyák és macskák, az Űrdongó, a Gorilla bácsi és a Jumanji várja.

Herkules

Mozi+ - november 3., 8.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagy az öröm az Olümposzon, Zeusznak és feleségének, Hérának gyermeke született. Csak a főisten fivére, Hadész nem örül az erős kis Herkules érkezésének, utód híján esélye sincs, hogy Zeusz örökébe lépjen. Az alvilág ura megbízza a két ügyefogyott szolgáját, Pechet és Pánikot, hogy tegyék el láb alól Herkulest. A dolog félig sikerül, a varázsitaltól Herkules elveszti halhatatlanságát, az ereje viszont megmarad. Más kérdés, hogy mindenáron be akarja bizonyítani az apjának, hogy hős a javából. A saját bőrén tanulja meg, hogy nem elég az erő, hanem szív is kell ahhoz, hogy valakiből igazi hős legyen.

Egy ropi naplója: Kutya egy idő

Paramount Channel - november 3., 12.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Greg utálja az iskolát, és imádja a nyári vakációt. Mindjárt el is tervezi, mivel tölti a nyarat, természetesen videójátékokkal. Ám az ember tervez, az élet végez. Greg terve kútba esik, amikor az apja nem engedi, hogy videójáték legyen a házban, helyette arra bíztatja, töltsön több időt a szabadban. Szerencsére Greg barátja, Rowley bejáratos a helyi country klubba, ahol Greg plátói szerelme, Holly is dolgozik. A fiú így otthon azt hazudja, hogy ott dolgozik, ám a dolgok persze rosszul sülnek el.

Szaffi

TV2 - november 3., 13.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet a XVII. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, már kora gyermekkoruktól - a szülők megegyezése alapján - jegyesek. A háború alatt a törököknek és a Botsinkay családnak menekülniük kell, ezért elásnak egy láda kincset váruk udvarában. A kisded Sophie elsodródik a menekülőktől, s egy furcsa öregasszony talál rá. Macskája után elnevezi Szaffinak, és saját gyermekeként neveli fel. Jónás, már felnőtten, visszatér, hogy apja birtokát, na meg az elrejtett kincset visszaszerezze. Ez nem egyszerű feladat, mert az irigyek az életére törnek...

Kutyák és macskák

Viasat3 - november 3., 16.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos.

Űrdongó

HBO - november 3., 16.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...

Macskafogó

m2 - november 3., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A titkos egérügynököt, Grabowskyt Pokyóba küldik, hogy hozza el annak a szerkezetnek a titkos tervét, amely megmenthetné az egércivilizációt a mindenre elszánt, gonosz macska-szindikátustól.

Gorilla bácsi

Film+ - november 3., 18.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Különleges bevetésre indul Shane Wolf kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek - a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány - mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

Jumanji

AXN - november 3., 21.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t, különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk.