Családi filmek vasárnapra

Vasárnap érkezik Paddington, az imádnivaló mackó, Aranyhaj és egy Van Gogh-rajongó kislány, megnézhetitek, ahogy a nagy behemót Ralph lezúzza a netet, Spongyabob partra vetődik és a kis Alan Parrish felfedezi az eredeti Jumanji-táblát.

Aranyhaj és a nagy gubanc

HBO - február 23., 10.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A bájos Aranyhaj egy toronyban él. A gonosz boszorkány még csecsemőkorában rabolta el a királylányt, azóta tartja bezárva. Aranyhaj egyhangú élete megváltozik, amikor a toronyban talál menedéket üldözői elől a királyság legkeresettebb banditája. Flynn Ryder felbukkanása jó alkalom arra, hogy Aranyhaj kiszabaduljon Nyanyabanya rabságából. Alkut köt tehát a jóképű fickóval, és ezzel kalandokkal teli utazás veszi kezdetét.


Paddington 2

RTL II - február 23., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi.


SpongyaBob: Ki a vízből!

Filmbox Extra HD - február 23., 11.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista SpongyaBob és barátai élnek: Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus Szandi és a nagymenő vállalkozó Rák úr. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal.


Vincent és én

Filmbox - február 23., 11.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 13 éves kanadai lány, Joey megszállott Van Gogh-rajongó. Ő maga is kiválóan tud rajzolni, festeni, de különleges képessége az, hogy tökéletesen élethű festményeket tud készíteni példaképe stílusában. A "mánia" akkor kezdődött nála, amikor súlyos betegségéből a festő virágos képei hatására gyógyult ki. De van, aki a kislány tehetségét más, önös célokra akarja felhasználni, és a festőpalánta szinte észrevétlenül komoly veszélybe sodródik.


Jumanji

SuperTV2 - február 23., 15.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így a fiú az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot...


Ralph lezúzza a netet

Film Now - február 23., 18.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Rontó Ralph folytatásában hátrahagyjuk a játéktermet, hogy felfedezzünk egy ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli világot: az internetet – amit Ralph talán nem ront el teljesen. A videojátékok bajkeverője, Ralph, és a szintén kívülálló Vanellope von Cukk kockázatos utazásra indulnak a világhálóra, hogy kerítsenek egy pótalkatrészt Vanellope játékához, a Cukorlázhoz. Ez a hely azonban cseppet sem olyan lesz, mint amire számítanak...