Családi filmek vasárnapra

Elérkezett a hét utolsó napja, de ez még a miénk, élvezzük ki! Nézzünk hozzá jópofa tündérmesét, akciódús játékmentést vagy nagydumás halakat, és izguljuk végig a világ legjámborabb plüssállatkommandójának szívmelengető kalandjait.

Barátom, Róbert Gida

Film Now - május 17., 8.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.


A zöld urai

HBO 3 - május 17., 11.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Mary Katherine - vagy ahogyan ő szereti: MK - visszatér a házba, ahol a gyermekkorát töltötte, és ahol a világtól elzárkózott, különc apja, Bomba professzor él. Ám nehezen jut dűlőre a hóbortos szülőjével, aki csak a kísérleteinek és masináinak él, és minduntalan a közeli erdőben lakó különös lényekről beszél. MK természetesen nem hisz a tündérek meg manók létezésében, egészen addig, míg egy varázslat hatására nem találkozik velük. Ráadásul, ha haza akar jutni, segítenie kell megmenteni az erdőt.


Cápamese

Film+ - május 17., 11.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl "vakardhalként", arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág...


Elátkozott Ella

Filmcafe - május 17., 14.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával. Csupa szívjóságból elvarázsolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.


Toy Story - Játékháború 2.

Cool - május 17., 16.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kacatvásáron Woodyt elrabolják, hogy egy kollekció részeként Japánba postázzák busás összegért. Buzz Lightyear, a rettenthetelen csillagharcos, Woody hű barátja azonnal mentőakciót szervez Woody megmentésére. Az akció sikeresen végződne, ha Woody időközben nem változott volna meg. A játékok nagy megdöbbenésére Woody úgy dönt, hogy Jess-szel és Szemenaggyal marad, az egykori tévésorozat bájos szereplőivel. Csak később jön rá, hogy becsapták...


Híd Terabithia földjére

Paramount Channel - május 17., 19.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sajátos körülmények között ismerkedik meg egymással Jess és Leslie. A két magányos, kirekesztett gyerek összebarátkozik. Leslie állandóan varázslatos történeteket sző, Jess pedig tehetséges rajzoló. A kislány feltárja előtte a fantázia világát és ketten együtt létrehozzák Terabithia titokzatos birodalmát, amely a közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhető el. Eme varázslatos helyen ők az uralkodók és nekik kell szembeszállniuk a birodalmukat veszélyeztető Sötét Úrral és seregeivel, míg a való világban az iskolai bajkeverők ellen veszik föl a küzdelmet.


Madagaszkár 2.

Moziverzum - május 17., 19.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, amely még akár be is válhat! A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, amely elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között.