Családi filmek vasárnapra

Hőség ellen a hűs szoba lehet megoldás, a napi chillhez pedig remek mozik is társulnak; lesznek vizes kalandok egy feledékeny halacskával, szörfleckék egy deszkazsonglőr pingvintől, frissítő varázsital, vagy akár egy vidám csobbanás Bikinifenéken.

Túl a sövényen

Mozi+ - június 28., 8.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Itt a tavasz, Verne, a teknőc és erdei barátai felébrednek hát téli álmukból, és indulnának élelmet gyűjteni a jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi. Hanem a SÖVÉNY. A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat, és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van, hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület. A LAKÓPARK. Kis barátaink már éppen pánikba esnének, amikor felbukkan a felmentő sereg a nagydumás, dörzsölt mosómedve, Stikli képében.


Dr. Dolittle 2.

Mozi+ - június 28., 10.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

A doktor újra rendel! Dolittle, aki érti az állatok beszédét, ismét kénytelen állatok és emberek között tolmácsolni. Egy nap ugyanis állati küldöttség érkezik hozzá azzal, hogy meg kell mentenie az erdőt. Az erdőt azonban csak úgy óvhatja meg, ha megházasít egy medvét, akinek választottja hamburgerfüggő, megnevel egy pimasz kutyát, kijózanít egy piás majmot és megvigasztal egy szerető nélkül maradt teknősbékát. Nem nagy ügy: Dolittle doki ápoltjaival mindig megtalálja a közös nyelvet, ellenségei hasába lyukat beszél, és van néhány jó szava azokhoz is, akik még nem ismerik. Csupán egyvalaki láttán szorul belé a szó: Mrs. Dolittle még nála is nagyobb dumás...


Asterix: A varázsital titka

HBO 3 - június 28., 10.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Panoramix druida fagyöngyszedés közben leesik a fáról. Az eseten elgondolkodva rájön, hogy a reflexei már nem olyan élesek, mint ifjúkorában. Eljött az ideje, hogy utódot keressen magának. Ez azonban nem is olyan egyszerű feladat. Asterix-szel és Obelix-szel útnak indul, hogy találjon egy olyan druidát, aki méltó arra, hogy megismertesse vele a mágikus főzet receptjét, amire többen is pályáznak...


Spongyabob - A mozifilm

Paramount Channel - június 28., 10.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását.


Tini Titánok: A film

HBO 2 - június 28., 12.15
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott - mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a tarsolyukban és egy dallal a szívükben a csapat ezért Tinsel városába megy, hogy valóra váltsák álmukat, csakhogy feltűnik a színen a gonosz Slade...


Vigyázz, kész, szörf 2.

Moziverzum - június 28., 14.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.


Szenilla nyomában

Cool - június 28., 17.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Disney-Pixar egyik legjobban várt animációs filmje a nagy sikerű Némó nyomában folytatása. Az aranyhal-memóriájú kék halacska, Szenilla elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Útja során barátai Marlin és Némó is elkísérik.