Családi filmek vasárnapra

A hét utolsó napján is parádés kínálattal vár benneteket a mesetár; érkezik a világ leglustább macskája, a kedvenc pokémonunk új szerepben tündököl, a bikák legvadabbikáról pedig kiderül, hogy igazán jámbor egy állat.

Tintin kalandjai

HBO 2 - július 19., 7.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét.

 

Trollok

Mozi+ - július 19., 7.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik a saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll majd a haja...


Pokémon - Pikachu, a detektív

HBO - július 19., 9.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu. Tim az eltűnt apját keresi, Pikachu pedig szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.


Megrázó tehetség

Sony Movie Channel - július 19., 10.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tizenhat éves Brian arról álmodozik, hogy ő is olyan kiváló kosaras lesz, mint Kevin Durant, az NBA szupersztárja. Egy varázslatos pillanatnak köszönhetően az álom valóra válik, és Brian szert tesz Durant képességeire, miközben a kosaras a srác ügyetlenségét "örökli". A váltásnak köszönhetően Brian a középiskolai kosárcsapat sztárja lesz, viszont Durant visszaesése oda vezethet, hogy csapata elveszíti a bajnokságot. Brian megpróbálja megakadályozni, hogy a szezon tragikus véget érjen a kedvence számára.


Garfield 2.

Mozi+ - július 19., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú a szolgája és híve. Lord Dargis azonban rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget...


Astro Boy

Filmbox Premium - július 19., 12.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Astro Boy látszólag egy átlagos kisfiú, valójában a pozitív kék energia segítségével működő android, aki különleges képességekkel van megáldva. (Többek között hihetetlenül gyors és repülni is tud.) A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között. Astro Boy kalandos útján sok-sok érdekes figurával találkozik. Megismeri és megtapasztalja a legfontosabb emberi érzelmeket: örömöt, barátságot és szeretet. Azonban mikor egy titokzatos robothadsereg miatt veszélybe kerülnek szerettei, minden tudására és képességére szükség van ahhoz, hogy megmentse őket a rájuk leselkedő veszélyektől.


Ferdinánd

Moziverzum - július 19., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet...