Családi filmek vasárnapra

Ma furi óriásokkal, haragos madarakkal és trükkös sertésekkel lazulhattok a képernyők előtt, de érkezik egy igazi rocksztár kutya, valamint a jégkorszak elől menekülő vegyes bagázs is bedobja magát.

Paulie

Paramount Channel - augusztus 2., 8.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paulie egy nagyon különleges papagáj. Nemcsak Marie hű társa és barátja, de ő tanítja meg a tiszta beszédre is és szünteti meg a dadogását. A szülők azonban úgy vélik, hogy kislányuk képzelődik és túladnak az állaton. Majd el is költöznek a városból, egészen az óceán túlpartjára. Ettől kezdve Paulie egyetlen célja, hogy megtalálja Marie-t. Kalandok sorozatain át jut el az ország másik végébe, ott azonban egy kutatóintézetbe kerül. Misha segítségével végre teljesül az álma, de Marie ekkorra már felnőtt...


Angry Birds - A film

Mozi+ - augusztus 2., 9.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült, valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor azonban titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.


A barátságos óriás

Film+ - augusztus 2., 10.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A HABÓ avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az "igazi" óriások, mint Vértunkoló és Húshabzsoló kétszer olyan nagyok és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Embereket esznek, míg a HABÓ csak "orrborká"-t és "hopfüzsgő"-t. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak.


Dumbó

HBO - augusztus 2., 13.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Meglepetést hoz a gólya Jumbó asszonyságnak, a cirkuszi elefántnak. A kis jövevény azonban más mint a többi elefánt, lévén hatalmasak a fülei. Emiatt azután mindenki csúfolja. A kis Dumbó persze nehezen viseli ezt a helyzetet, szerencsére azonban akad egy barátja is, Timothy, a kedves kisegér. A kis cincogi segíteni akar a barátján, és kitalálja, hogy a hatalmas lapátfüleivel Dumbó repülni fog, és mindenkit elkápráztat majd a cirkuszban. A terv megvalósítása azonban komoly akadályokba ütközik.


Rock csont

RTL Klub - augusztus 2., 16.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba követve új szenvedélyét. Ott azonban ősi ellenségeik a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát, a zenét.


Terra Willy

HBO - augusztus 2., 16.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor az űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. A túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. Addig is hű társával nekivág felfedezni a titokzatos világot. Hamarosan találkoznak egy idegen lénnyel. Willy és Buck összebarátkoznak Flash-sel, és együtt fedezik fel a bolygót, annak állat- és növényvilágát. Útjuk számos veszélyt és izgalmat is tartogat.


Jégkorszak

Moziverzum - augusztus 2., 19.20
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mammuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után végül elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben azonban, nem éppen emberbaráti szeretetből, de csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is...