Családi filmek vasárnapra

December 27-én a legtöbb csatorna már maga mögött hagyta lelkiekben a karácsonyt, és inkább előre tekintenek, az új évbe: így a legkisebbek Micimackóval együtt kívánhatnak boldog új mackóévet, a nagyobbak pedig kikönyöröghetik, hogy fennmaradhassanak a Hős6os című kiváló animációs film sugárzására.

Micimackó: Boldog Új Mackóévet!

RTL Klub – december 27., 10.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Százholdas pagony vidám és kedves lakói együtt töltik az ünnepeket. Micimackó, Malacka, Nyuszi, Kanga, Zsebibaba, Bagoly és Tigris nosztalgiázva gondolnak az előző napokra, amikor együtt ülték körbe a karácsonyfát, és együtt örültek a kapott és adott ajándékoknak. De a karácsony elmúlt, és megkezdődött a visszaszámlálás: pillanatokon belül beköszönt a szilveszter és az újév az erdőbe, és megkezdődnek a bajok! Nyuszi bulit szervez, de Micimackó és barátai folyton megzavarják az előkészületeket. Nem csoda, hogy Nyuszi durcás lesz, és azzal fenyegetőzik, hogy elköltözik a Pagonyból. Malackáék tanakodnak, hogy mivel bírhatnák maradásra Nyuszit, és nagyszerű ötlet pattan ki a fejükből.

Az igazi kaland

Mozi+ – december 27., 10.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A lapszerkesztő Benjaminnak meghal a felesége. A hirtelen rászakadt magányban és fájdalomban nagy kihívást jelent élete folytatása és két gyermeke nevelése. Az újrakezdés reményében kilép a munkahelyéről, és vásárol egy régi vidéki birtokot, amelyhez állatkert is tartozik, gondozókkal együtt. Tapasztalat, idő és pénz híján családi segítséggel és a helyi közösség támogatásával újra megnyitja az állatkertet a látogatók előtt. Mindez pedig olyan feladatokkal jár, ami óriási kalandot jelent a számára…

Télbratyó

VIASAT3 – december 27., 12.20
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Fred Claus (Vince Vaughn), aki egész életében testvére, Nick, a Télapó (Paul Giamatti) árnyékában élt, ötvenezer dollárt próbál legombolni a tesóról. Télapó azonban bekeményít, és cserébe arra kötelezi Fredet, hogy pár napig dolgozzon neki. Az időzítés nem a legszerencsésebb, a minisztérium ugyanis a Télapó nyakára küldi Clyde-ot (Kevin Spacey), hogy a hatékonyságát vizsgálja. Mindössze három hiba, és a Télapó a manóival együtt ki van rúgva...

Ralph lezúzza a netet

RTL Klub – december 27., 18.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A Rontó Ralph folytatásában hátrahagyjuk a játéktermet, hogy felfedezzünk egy ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli világot: az internetet – amit hősünk talán nem ront el teljesen. A videójátékok bajkeverője, Ralph és a szintén kívülálló Vanellope von Cukk kockázatos utazásra indulnak a világhálóra, hogy kerítsenek egy pótalkatrészt Vanellope játékához, a Cukorlázhoz. Ez a hely azonban cseppet sem olyan, mint amire számítanak…

Megjött Apuci 2

Prime – december 27., 18.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, működik a modern nevelés, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?

Csizmás, a kandúr

Moziverzum – december 27., 19.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, s itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodoznak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek egymással. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli: ekkor kapja kackiás kalapját és legendássá vált csizmáját – így lesz belőle Csizmás Kandúr. Ám újra felbukkan Tojás Tóbiás, aki meg akarja szerezni a varázsbabot, és ehhez Csizmás Kandúr és a csinos macskalány, Puha Pracli segítségét kéri. Hőseink dolgát azonban megnehezíti a két gonosztevő, Jani és Juli felbukkanása.

Hős6os

VIASAT3 – december 27., 21.00
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A Hős6os akciódús sztorija a robotok építésével foglalkozó, zseniális Hiro Hamada körül forog, aki barátai segítségével megtanulja kiaknázni briliáns agyának minden egyes tekervényét. Ebben segítségére van testvére, a szintén lángész Tadashi, az adrenalintól csöpögő kalandok megszállottja, Go Go Tamago, a mindig rendkívül precíz Wasabi No-Ginger, a kémiazseni Honey Lemon és Fred, a rajongó. Amikor egy váratlan fordulat miatt egy veszedelmes összeesküvés közepén találják magukat – ami San Fransokyo gigantikus városát fenyegeti – Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelt hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést.