Családi filmek vasárnapra

Egy ifjú nyomozó, egy laza tengeri szivacs, a párra vágyó Mikulás, egy bumfordi robot és egy jó fej kőkorszaki család próbálja feledtetni velünk, hogy itt van a nyakunkon a hétfő.

Tintin kalandjai

HBO 2 – február 21., 8.35
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Tintin, a kíváncsi ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét.

SpongyaBob – A mozifilm

Paramount Network – február 21., 12.40
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás, a herkentyűburger pedig mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassa a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, de veszedelmes szörnyetegekkel is találkoznak.

Mikulásné kerestetik

Film Mánia – február 21., 12.45
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A kiábrándult özvegy, Beth Sawtelle fia boldogulásának és saját karrierjének szenteli életét. Aztán találkozik egy férfival, aki visszaadja a szerelembe vetett hitét. Sajnos azonban ez a látszólag épelméjű álomférfi azt állítja, hogy ő a Mikulás fia, azaz az Északi-sark legtekintélyesebb posztjának várományosa.

Egy igazán csodás nap

Filmcafe – február 21., 15.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Úgy látszik, nem kell ahhoz Jack Bauernek születnie az ember fiának, hogy igazán pocsék napja legyen. A 12 éves Alex úgy érzi, mintha minden nap bal lábbal kelt volna fel. A családja pedig meg van győződve róla, hogy (mivel nekik még soha nem volt rossz napjuk), a sráccal van a bibi. Amikor egy nappal a születésnapi bulija előtt Alex tudomására jut, hogy a suliban egy másik fiú pont ugyanakkor tart partit, amire mindenki elígérkezett, kétségbeesésében azt kívánja: a családjának is legyen egy rossz napja...

Hős6os

Cool – február 21., 15.40
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A Hős6osban minden megvan, amit a nézők elvárnak egy, a Walt Disney Animation Studios nevével fémjelzett kedves és humoros animációs alkotástól. Az akciódús kaland a robotok építésével foglalkozó zseniális Hiro Hamada körül forog, aki barátai segítségével megtanulja kiaknázni briliáns agyának minden egyes tekervényét. Ebben segítségére van testvére, a szintén lángész Tadashi, az adrenalintól csöpögő kalandok megszállottja, Go Go Tamago, a mindig rendkívül precíz Wasabi No-Ginger, a kémiazseni Honey Lemon és Fred, a rajongó. Amikor egy váratlan fordulat miatt egy veszedelmes összeesküvés közepén találják magukat (ami San Fransokyo gigantikus városát fenyegeti) Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelt hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést.

Állati nagy szökés

m2 – február 21., 18.10
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek az élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, őt pedig berakják egy kutyahotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival – és ezzel hihetetlen kalandok sora veszi kezdetét!

Croodék

Moziverzum – február 21., 19.00
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket, ám ők nem hagyják magukat. Sokáig elő sem dugják az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek kijönni, és attól kezdve csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő számukra az élet. Majd találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot...