Családi filmek vasárnapra

Hétzáró válogatásunk következik, melyből megtudhatjátok, hogy miért nem érdemes rágcsálókkal packázni, gyanúsan rejtélyes dobozokat nyitogatni, vagy szellemekkel költözni társbérletbe. Nem jó ötlet, higgyétek el!

Casper

Filmcafe - január 9., 8.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nincs emberfia, aki be merne lépni az elhagyatott kastélyba. A környéken ugyanis mindenki tudja, hogy az ódon épületben kísértetek tanyáznak. Az új tulajdonos számára azonban a megoldás kézenfekvő: ki kell űzni a kísérteteket. Casper, a vidám kis szellem eddig holtra unta magát. Tévézgetés közben nem is sejti, hogy hamarosan számos látogatója lesz, úgy mint ördögűzők, szellemírtók, építési vállalkozók. De csak egyvalaki akad, aki legény a talpán, egy tizenéves kislány. Először ő is sikít, mint a többi, aztán elájul, mint a többi. De ami ezután következik, az Casper és goromba bácsikái legmerészebb álmait is felülmúlja.


A mogyoró-meló 2.

Moziverzum - január 9., 10.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hőseinknek meggyűlik a bajuk a város pénzéhes polgármesterével, aki a nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék élnek. A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a kegyetlen lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék otthonukat.


Jumanji

VIASAT3 - január 9., 12.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Alan Parrish különös társasjátékra bukkant. Amikor Sarah-val játszani kezdett, a bűvös tábla hirtelen megelevenedett, és Jumanji sűrű dzsungelébe röpítette a kisfiút, ahonnan 26 évig senki sem tudta kiszabadítani. Most azonban Judy és Peter megtalálta a játékot, és ha rá tudják venni Alan eredeti játszópartnerét, hogy szálljon be a kalandba, talán megtörhetik az átkot. Persze, csak, ha nyernek, és a dübörgő vadállathordákat is sikerül visszaterelni a rejtélyes dobozba.


Volt

HBO 2 - január 9., 13.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Hol Volt, hol nem Volt, volt egyszer egy kutya, amely egy tévésorozat sztárja volt a kis gazdájával, Pennyvel együtt. A képernyőn nap mint nap megmentik a világot a gonosz Dr. Calico ármánykodásától. Két forgatás között azonban Volt egyszerű kutyaéletet él. Egyik nap véletlenül bezsuppolják egy szállítmányba, és New Yorkban találja magát. Igazi kihívás vár rá, amikor elhatározza, hogy megkeresi a gazdáját. Rá kell jönnie, hogy ebben a világban másként működnek a dolgok, mint a tévében. Szerencsére Mici, a kidobott házimacska és T-Rex, a tévéfüggő hörcsög személyében alkalmi segítőtársakra akad.


Bibi és Tina - A nagy verseny

Minimax - január 9., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticóval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény...


Lassie hazatér

Filmbox Premium - január 9., 17.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Maurer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak szeretett kutyájuktól, Lassie-től. De a világ talán legismertebb ebét sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz. Izgalmas kalandokkal teli utazás vár rá, mely során egyetlen egy cél lebeg Lassie szeme előtt: a hazatérés.


Manu a legsirályabb fecske

m2 / Petőfi TV - január 9., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Manu a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.


Tom és Jerry

HBO - január 9., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmtörténelem két közkedvelt riválisa újra találkozik, amikor Jerry beköltözik New York legszebb szállodájába az "évszázad esküvőjének" előestéjén, és az esemény kétségbeesett szervezője felbéreli Tomot, hogy megszabaduljon tőle. A kibontakozó macska-egér játék tétje nagy: azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a szervező karrierjét, az esküvőt és esetleg magát a szállodát is. Ám hamarosan egy még nagyobb probléma merül fel: egy ördögien ambiciózus munkatárs mindhármuk ellen szövetkezik...

 

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a nő zenészekről is.