Családi filmek vasárnapra

Nincs is jobb, mint egy zűrös hetet szépen, nyugiban zárni, ehhez most még a lehetőségek is adottak többé-kevésbé. Így a hét utolsó napjára ezeket a filmeket válogattuk nektek.

Space Jam – Zűr az űrben

Film+ - május 15., 9.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Bugs Bunny és barátai bajba kerülnek, amikor szembeszállnak a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják a népszerű rajzfilmhősöket. Tapsi Hapsi nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják a nyuszi ajánlatát. Talán túlságosan gyorsan is...


Maci Laci

Film+ - május 15., 12.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó a barátjával, Bubuval örökösen azon mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, melyet be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál a legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad, Brown polgármester el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak menniük kell. Ám a mackó nem hagyja annyiban a dolgot! Smith vadőrrel szövetkezve akcióba lép.


Nagyon vadon - Bolondos vadászidény

VIASAT3 - május 15., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a jó öreg Timberline Nemzeti Parkban - vagy legalábbis ez a hír járja az állatok és az emberek között egyaránt. Ez nagyszerű ürügyet jelent Shawnnak, az egykori vadásznak, hogy meghirdesse a vadászidényt. A szabadon garázdálkodó vadász hatalmas veszélyt jelent az állatokra, így Boognak, Elliotnak és Pind úrnak szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy a vérfarkas nyomába eredjenek, és végleg véget vessenek a vadászidénynek.


Nanny McPhee – A varázsdada

Moziverzum - május 15., 17.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Nanny McPhee felbukkan a Brown-házban, a hét gyerek, akik alig egy esztendeje veszítették el az édesanyjukat, azonnal ellenséget látnak benne. Nem elég, hogy rusnya, azt gondolják róla, hogy gonosz is, talán egy igazi boszorkány... Ám hiába akarnak borsot törni az orra alá, hogy ugyanúgy elűzzék őt is, mint az előző tizenhét dadát, Nanny McPhee varázserejével szemben tehetetlenek.


A kis bankrablók

m2 / Petőfi TV - május 15., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Robby és Louisa végtelenül elkeserednek, amikor el kell költözniük új otthonukból, mivel a szülők nem tudják fizetni a jelzáloghitelt, így a bank kilakoltatja őket. De miért van a banknak ilyen égető szüksége a pénzre, amikor dugig van a széf? Hisz legalább egymillió van abban a páncélteremben! Időközben a család leköltözik a nagyszülők vidéki birtokára, ám Robby képtelen kiverni a fejéből a bank széfjében látott tömérdek dollárköteget, és tervet eszel ki...


Madagaszkár 2.

Moziverzum - május 15., 19.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, amely még akár be is válhat! A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülőgéproncsot. A díszes kompánia így a levegőbe emelkedik, és ott is marad - egy darabig. Épp csak annyi ideig, amely elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között.


Az elrabolt hercegnő

TV2 Kids - május 15., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A szerelmesek boldogsága nem tart sokáig, mert egy ördögi varázsló, Csernomor elrabolja a hercegnőt. Ruszlán a nyomába ered, szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.