Családi filmek vasárnapra

Mára ugyan nagy durranás nem várható, de azért kellemes társaságban tölthetitek a vasárnapot. Össze is szedtünk egy csokornyi néznivalót, ami akár még jól is mutathat a fotelből nézve.

TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök

Paramount Network - május 22., 8.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Furcsa dolgok történnek New Yorkban, és hamar kiderül, hogy a városnak még soha nem volt ennyire szüksége a Tini Nindzsa teknőcök segítségére, mint most. Ugyanis a különc milliomos, Maximillian Winters őrült bosszúra készül, miután felfüggesztik munkáját. Az a terve, hogy egy régen halott hadvezér emberfeletti hatalmát rászabadítja a városra, és kipróbálja egy ősgonosz átok hatásosságát...


Kalózok! – A kétballábas banda

VIASAT FILM - május 22., 11.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Kalóz Kapitányt határtalan vágy és lelkesedés hajtja, a nyílt tengeren azonban minden terve csődöt mond. Az a nagy álma, hogy egyszer végre legyőzze riválisait, Büszke Bellamyt és Penge Lizt, és megszerezze a kalózok Oscar-díját, a hőn áhított Az év kalóza-díjat.


Át a határon

HBO - május 22., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kalandvágyó 10 éves Gerda és testvére, Otto szívszorító története, akiknek szülei a második világháború idején részt vesznek a norvég ellenállási mozgalomban, és pincéjükben zsidókat bújtatnak. Egy napon, 1942 karácsonya előtt Gerda és Otto szüleit letartóztatják, így a testvérek magukra maradnak, és rábukkannak a pincében két zsidó gyerekre, Sarahra és Danielre. Most Gerdán és Ottón áll, hogy befejezzék, amit szüleik elkezdtek: segítsenek Sarahnak és Danielnek elmenekülni a nácik elől.


Őslények országa 7. - A hideg tűz köve

Minimax - május 22., 16.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Tappancs elképesztő látványnak volt szemtanúja: látta a "hideg tűz kövét", mely átszáguldott az éjszakai égbolton, és valahol a Füstölgő Hegyekben landolt. De a Nagy Völgyben csak Tappancs az egyetlen, aki látta a követ, és senkit sem talál, aki hinne neki.


Nanny McPhee és a nagy bumm

Moziverzum - május 22., 16.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandóak elmenni. Nanny McPhee persze bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét...


Madagaszkár 3.

Moziverzum - május 22., 19.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt.