Elkezdődött a jelentkezés az Osonó budapesti drámatáborába

Augusztus 13. és 18. között színházi és személyiségfejlesztő drámatábort szervez Budapesten az Osonó Színházműhely. A napközis, három étkezést biztosító drámatáborba 15 és 35 év közötti fiatalok jelentkezését várja a társulat.

A csoport munkája a színházi gyakorlatokon keresztül a személyiségfejlesztés és az önismeret, valamint a csapatépítés területét is érinti. A független társulat, amely eddig több mint 75 drámatábort és több száz képzést szervezett fiatalok és felnőttek számára, a tábort mindazoknak ajánlja, akik szeretnek önmagukkal és a színházzal foglalkozni, akár van előzetes szakmai tapasztalatuk, akár nincs.


A hat napon át tartó szakmai programokat Fazakas Misi rendező-tréner, a társulat vezetője, valamint Mucha Oszkár színész-tréner, az Osonó társulati tagja vezeti. A reggel 9.30 órától 20 óráig tartó napi program hangsúlyos részét a három műhelyfoglalkozás, valamint a napindító tréning alkotja. Az étkezések is közösen történnek, így a tábor egy intenzív közösségi és szakmai együttlét, egész napot kitöltő programokkal.

Részvételi díj early bird kedvezménnyel június 21-ig 29 ezer, azt követően június 30-ig 35 ezer, majd júliusban 40 ezer forint. Az ár tartalmazza a napi három étkezést, illetve a helyszín és a képzés költségeit. A részvételi díj első részlete 10 ezer forint, amit a helyek korlátozott száma miatt a jelentkezéssel egy időben kérnek elküldeni. A második részlet befizetési határideje augusztus 3. A befizetésre a jelentkezési lapon feltüntetett lehetőségek közül lehet választani. A jelentkezési lap ide kattintva érhető el.


Az Osonó Színházműhely színházi, oktatási és szociális projektjein keresztül intenzív élményt biztosít a résztvevők számára, hogy saját önismeretük és másokkal való kapcsolataik fejlesztését elősegítse. Több évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően olyan foglalkozástípusokat dolgoztak ki, amelyek által a résztvevők egyszerű gyakorlatokon keresztül juthatnak el embertársaikhoz és önmagukhoz. A helyek száma korlátozott. Jelentkezési határidő: 2021. július 31. További információk a társulat Facebook-oldalán találhatók vagy a következő telefonszámon kérhetők: +36 20 273 6014.


(via Osonó Színházműhely)