Én és az állatok

Az Állatok Világhete alkalmából országos rajzpályázatot hirdet a Debreceni Állatkert.

A Nagyerdei Kultúrpark több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az intézmény szeretné, ha a tanulók papírra vetnék, hogy számukra mit jelentenek az állatok, ezért az állatok világnapja alkalmából rajzpályázatot hirdet „Én és az állatok” címmel.

A pályázatra az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni osztályonként egy darab A/4-es méretű, papír alapú alkotással, amely bármilyen technikával készülhet (pl. festék, ceruza, filctoll stb.). A pályamunkák beküldhetők postán (4032 Debrecen, Ady Endre út 1.), vagy leadhatók személyesen az állatkerti pénztárban, nyitvatartási időben 2021. december 10-ig.

A beérkezett alkotások közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, továbbá az intézmény közösségi oldalán megszavazott közönségdíjas pályamunka részesül majd a csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést, illetve vidámparki kalandokat magában foglaló
díjazásban. Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

További infók: www.zoodebrecen.hu, email: rajzpalyazat@zoodebrecen.hu, telefon: 06 30 355 5370