Erdők hete

Ti tudjátok, mit csinál pontosan az erdész? Most kiderül, ugyanis október elején jön az Erdők hete, ahol sok-sok izgalmas infót gyűjthettek be az erdészek munkájáról és az erdők lakóról, továbbá játékos programok, szakvezetések várnak rátok a Budakeszi Vadasparkban.

Tudjátok, hogyan működik az erdő? Milyen állatok élnek benne? Mi az erdész munkája? Miért fontos az, amit az erdész csinál? Ha szeretnétek megtudni és játékosan tanulni a körülöttünk lévő világról és a természetben dolgozó szakemberekről, akkor látogassatok el a Budakeszi Vadasparkba október 3-7. között.

Ezen a héten egyedi, tematikus szakvezetések indulnak “Mesél az erdő; a hazai nagyvadak izgalmas világa” címmel, minden órában 9 és 12 óra között. A szakvezetésre e-mailen tudtok jelentkezni: szakvezetes@bkvp.hu

Ezen a héten, a tematikus szakvezetésre jelentkező csoportok 50%-os kedvezményt kapnak a szakvezetés árából.

A vezetett túrákon kívül, ingyenesen megtekinthető programokkal is várják a látogatókat. A programokat, a főbejárat mellett található szaletliben lehet megtalálni, ahol a középpontban az erdész munkájával való játékos megismerkedés lesz. Erdészeti eszközöket nézhettek meg, szemléltető, játékos pultok várnak, és valódi erdészek válaszolnak a kérdéseitekre. A szaletliben található programok reggel 10:00-től 14:00-ig várják az érdeklődőket.

További infókat erre találtok!