Ez vár rád a Cartoon Networkkel júliusban

Harmadik évadával folytatódik a Vadócok, Victor és Valentino kalandjaiból is új részeket élvezhetünk, újdonságként pedig jön a Grizzy és a lemmingek.

Az erdőben nem érvényesek a külvilág szabályai. Itt a gyerekek a főnökök! A Vadócok, vagyis Craig és két legjobb barátja, JP és Kelsey meghódítják a városi vadont, faerődöket építenek és merész kalandokat élnek át, tele képzelettel és játékkal. A sorozat július 19-től hétköznap 10:25-től folytatódik a harmadik évad új részeivel (az ismétlésre hétvégén 10:25-től kerül sor), ezt követően pedig az ifjú nézők ismét átélhetik a trió eddigi kalandjait egy naponta jelentkező nyári maraton keretében.

Forrás: WarnerMedia


A Cartoon Network rejtélyekben gazdag animációs kalandsorozata, a Victor és Valentino két féltestvér, az izgága Victor és a mindig óvatos Valentino vakációjáról szól. Nem sokkal azután, hogy megérkeznek Chata nagyihoz, rájönnek, hogy Monte Macabre sokkal több izgalmat rejt, mint gondolták. A testvérpár lebilincselő kalandok egész sorát éli át: a rejtélyes faluban életre kelnek a közép-amerikai legendák természetfeletti lényei és jelenségei. A második évad új epizódjait július 26-tól hétköznap 14:55-től láthatjuk (ismétlés hétvégén 14:55-től).

Forrás: WarnerMedia


A pörgős, hétperces epizódok alkotta Grizzy és a lemmingeket modern klasszikusként is emlegetik. A szöveg nélküli, humoros, rövid történetekből álló családi animációs széria Grizzy, az együgyű medve és a lemmingek törzse kényszerű együttéléséből adódó mulatságos konfliktusokat mutatja be július 26-tól minden nap 9 órától. A sorozat első két évada most először lesz látható a Cartoon Networkön.

Forrás: WarnerMedia


(via WarnerMedia)