Ez vár rátok márciusban a Cartoon Networkkel

Habár ebben a hóban-fagyban nagyon messzinek tűnik a március, mi azért megmutatjuk, mit érdemes várni a tavaszon kívül.

A tavaly bemutatott Darwin évkönyve után idén is vadonatúj minisorozatot kap a Cartoon Network legsikeresebb európai produkciója, a Gumball csodálatos világa. A Gumball krónikái egyik epizódjából megtudhatjuk, milyen átok sújtja Elmore városát, egy másik részben Gumball, Darwin és Anais azon fáradozik, hogy tökéletes ajándékot készítsenek anyák napjára Nicole-nak. A Gumball krónikáiban egyszer még Richardnak is alaposan meggyűlik a baja a rendőrséggel, Anais pedig felkutatja a Watterson családfát. A Gumball csodálatos világa: Gumball krónikái március 1-jétől minden nap 14.55-kor várnak rátok. Ismétlés másnap 9.25-kor.

Forrás: Cartoon Network

 

A tavalyi Gumball-hét után ráadásul a csatorna idén Gumball-hónapot tart. Egész márciusban a Watterson család szórakoztatja a nagyérdeműt; délelőttönként és délutánonként a Gumball csodálatos világa lesz látható, de a maratonban helyet kap a Gumball krónikái című fent említett új sorozat és a tavaly bemutatott Darwin évkönyve is. A programra március 1. és 28. között naponta 14.55-kor, az ismétlésre pedig másnap 9.25-kor kerül sor.

Forrás: Cartoon Network

 

Végül, de nem utolsósorban érkezik az Utazás a vadócok földjén című rajzfilmsorozat is, amelyben Craig és barátai, Kelsey és JP kalandjait követhetjük, akik már rengeteg helyen megfordultak az Erdőben, de még mindig akadnak felfedezésre váró területek. A márciusi hétvégéken a három vadóc feltérképezi az ismeretlent. Irány a Mérgesszömörce-liget, a Nindzsák kertje, az Öregek rejtekhelye, a Szúrós park és a Csatornakirályság! Az epizódokat március 6-tól minden hétvégi napon 11.20-kor sugározzák.

Forrás: Cartoon Network


(via Cartoon Network)