Ezeket a filmeket várjuk ősszel a mozikban

Jön a Jégvarázs és a Demóna folytatása, visszatérnek a Kuflik, de kalandozgattok az űrben, Kínában és a műanyag figurák világában is.

Playmobil: A Film

Bemutató dátuma: 2019. szeptember 26.

Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza. Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk. Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű titkosügynök, Rex Dasher, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében. A különleges kalandokon keresztül Marla és Charlie is megtanulják, hogy mindegy, hogyan alakul az élet, ha eléggé hiszel magadban, bármit elérhetsz!

Mi újság, kuflik?

Bemutató dátuma: 2019. október 3.

A Mi újság, kuflik? újra elkalauzol bennünket az Elhagyatott Rét bokrokkal pettyezett végtelenjére. Az új filmben megismerhetjük Doktor Furcsát, a zsibbadások és bizsergések szakértőjét, Kleofárdot, a Manótevét, a földalatti birodalom idegenvezetőjét, a bogaras bogarat, Csocsótányt, vagy Sámlit, azaz a Máshogyoszkópot, aki megmutatja, tulajdonképpen milyen is a világ valójában. Kiderül, mi az a szötymag és a ruglipálya, milyen, ha Hildának pucováló rohama van, vagy milyen a macskalegyek trappolós tánca Bélabá nagyítóján keresztül. Az új filmben lesz kufli-pofavágóverseny, izgalmas kufli-kalózhajócsata és kufli-koncert, sőt Fityirc azt is megmutatja, hogy kell elsajátítani a zsákfejű békák délelőtti ummogását. Megtudjuk, hogy a kuflik nem tudnak ellenállni a pocsolyákban plocskolásnak, és még puffpudingot készíteni is megtanulhatunk.

Demóna: A sötétség úrnője

Bemutató dátuma: 2019. október 17.

Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Móriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.

Jetikölyök

Bemutató dátuma: 2019. október 24.

Sanghaj utcáin bujkál egy jeti, akire egy fiatal lány rátalál. A lány elhatározza, hogy a barátaival hazaviszi a szőrmókot, és ehhez egész Kínát végig kell utazniuk, hogy végül eljussanak Tibet hófedte vidékéig.

Terra Willy

Bemutató dátuma: 2019. november 7.

Willy elszakad kutató szüleitől az űrben, de mentőkapszulája szerencsére egy vadregényes bolygón landol. Míg a felmentő seregre vár, a kisfiú szűkszavú fedélzeti droidjával, Buckkal vág neki a titokzatos világnak, ahol hamarosan egy bájos, Flash nevű helybéli is hozzájuk csapódik. A lélegzetelállítóan gyönyörű táj rengeteg vicces és furcsa élőlény hazája, de az ismeretlen felfedezése nem várt izgalmakat is tartogat Terra Willy számára.

Jégvarázs 2.

Bemutató dátuma: 2019. november 21.

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.