Idén nyáron is lesz Magonc-tábor a Mezőgazdasági Könyvtárban

A nyári napközis tábor 7–12 éves gyerekek számára ajánlott. Idén július 12. és 16. között tartják a vidámnak ígérkező hetet.

A tábor otthona a könyvtár (1012 Budapest Attila út 93.) tágas, nyáron kellemesen hűvös rendezvényterme lesz, ahonnét a gyerekekkel a Vérmezőre járnak majd ki napközben játszani. Az ötből egy napon Martonvásárra szerveznek kirándulást, két napon pedig budapesti helyekre látogatnak (Füvészkert, Vajdahunyadvár). Minden nap lesz játékos ismerkedés, beszélgetés, kézműveskedés, mozgás, eszem-iszom, mese és egy kis tanulás is.

Forrás: Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár


Az idei tábortémával a szervezők az ENSZ kezdeményezéséhez kapcsolódnak, miszerint 2021 a zöldség és gyümölcs nemzetközi éve. Így a tábor foglalkozásainak középpontjába – a gyerekek érdeklődésének megfelelő mértékben – a gyümölcstermő és zöldségnövényekkel való közelebbi ismerkedést és tevékenykedést, valamint az egészséges táplálkozással és a környezettudatos vásárlással való barátkozást állítják.

A foglalkozások keretében

a gyerekek fogalmat alkothatnak maguknak a zöldségek és gyümölcsök fajairól, eredetéről, élettanáról, termesztéséről, beszerzésük és felhasználásuk módjairól.

Érdeklődni a +36 1 489 4920 telefonszámon vagy a konyvtar.titkarsag@mmgm.hu email címen lehet. További részleteket itt olvashatunk.


(via Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu