Ingyen nézhető a Kaláka raktárkoncertje

A zenekar az elmúlt több mint 50 év dalaiból válogatott össze egy 50 perces előadást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

„A 2020-as év a vírustól való rettegés alatt telt. Viszont, ha nem így lett volna, nem lenne RAKTÁRKONCERT. (…) Sok magyar zenekar között mi is megkaptuk a megtisztelő felkérést,

igyekeztünk az 50 év dalaiból egy reprezentatív sorozatot összeállítani (a megszületett Kaláka dalok körülbelül 1 százaléka hallható-látható)”

– olvasható a Kaláka közleményében.

A szóban forgó koncertfelvétel ingyenes regisztráció után (facebookos regisztrációval is be lehet lépni) ide kattintva érhető el, a raktárkoncert menüpontban, a K betűnél.


Az együttes a koronavírus miatt sajnálatos módon a Kaláka Zenebolttal kapcsolatban is változtatásra kényszerül. A bolt február 1-jétől csak interneten működik, a kalakazenebolt.hu oldalon, ahol ezután is elérhető az üzlet teljes készlete. A budapesti Deák tér 4. szám alatt lévő bolt azonban bezár, és a vele egy helyiségben található Huszár Gál Könyvesbolt funkcionál majd átvevőpontként az interneten rendelők számára.

Öröm az ürömben viszont, hogy a bezárás miatt a Kaláka a fekete péntek mintájára „fekete január”-t tart a hónap második felében, amelynek keretében a Gryllus Kiadó minden kiadványát 30 százalékos kedvezménnyel kínálják, amíg a készlet tart. Ez a kedvezményes periódus január 15-től 29-ig tart.


(via Kaláka)

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu