Ingyen nézhető szeptemberben a Da Vinci TV

Szeptember 30-ig korlátozás nélkül érhető el a Da Vinci TV csatorna a Vodafone előfizetőinek, így az iskolakezdés szórakoztatóvá válhat a gyerekek számára.

A berlini központú Da Vinci TV szórakoztató oktatási-ismeretterjesztő sorozatokat, edutainment jellegű tartalmakat kínál a kultúra, történelem, matematika, természettudományok és szabadidő-kézműveskedés kategóriákban.

A 24 órában sugárzó csatorna elsősorban a gyerekeknek (de az esti sávban középiskolásoknak és felnőtteknek is) nyújt kreatív és gondolatébresztő műsorokat. A szeptemberi Suli után! elnevezésű programblokk például hétköznap délutánonként tantárgyakhoz kapcsolódóan kínál a tematikus feldolgozást segítő hasznos néznivalót.

Forrás: Da Vinci Kids

 

A Da Vinci TV pedig szeptemberben térítésmentesen érhető el a Vodafone (volt UPC) nézői számára. Ennek során azok is megismerhetik a csatorna jól ismert sorozatait, akik eddig nem fizettek elő a Da Vincire.

Látható lesz például a fizikával foglalkozó Tudomány nagyban, a történelem nagy alakjait viccesen bemutató Történelem másképp vagy az emberi szervezet folyamatait, biológiai érdekességeket ismertető Ikerdokik bevetésen; de lesznek különleges programblokkok is. A Da Vinci műsorainak célja, hogy érthetővé tegyék a tudományos elméleteket és felkeltsék a kíváncsiságot. Az osztálytermi tanulást kiegészítő műsorok segítségével így akár szórakoztatóvá is válhat a iskolakezdés.


(via Da Vinci Kids)