Ingyen osztálykirándulást nyerhettek az ország egyetlen Vidámparkjába!

A Debreceni Vidámpark rajzpályázatot hirdetett meg általános iskolások és óvodások számára „Rajzold meg álmaid vidámparkját!” címmel. A három legkreatívabb osztály vagy csoport jutalma, hogy egy egész napot tölthetnek el a Vidámparkban, ahol korlátlanul használhatják a szórakoztató park játékgépeit.

A Debreceni Vidámpark rajzpályázatot hirdetett meg általános iskolások és óvodások számára „Rajzold meg álmaid vidámparkját!” címmel. A pályázat témája a Vidámparkban átélt, vagy elképzelt jövőbeli élmények illusztrálása. A pályázaton résztvevők osztályonként, vagy óvodás csoportonként egyetlen alkotással pályázhatnak, melynek technikája szabadon választott, mérete A3, vagy A4 legyen. A pályázóknak nincs más dolga, mint elektronikus módon eljuttatni a Vidámpark számára az elkészült alkotásokat kép fájlformátumban, melyek ezután felkerülnek a Vidámpark facebook közösségi oldalára és az ott leadott szavazatok, „kedvelések” alapján dől el, hogy mely osztályok, vagy óvodai alkotások részesülnek a főnyereményben.

A három legkreatívabb osztály vagy csoport jutalma, hogy egy egész napot tölthetnek el a Debreceni Vidámparkban, ahol korlátlanul használhatják a szórakoztató park játékgépeit.

Fontos, hogy a beküldött munkák mellett legyen feltüntetve a pályázók megnevezése, az intézmény pontos neve és a kapcsolattartó elérhetősége. A három nyertes rajz kiállításra kerül a Vidámpark Dodzsem játéküzeménél.

A pályaművek beérkezési határideje május 16-ig, eredményhirdetés május 20-án 10 órakor.

Beküldési cím: zooped@zoodebrecen.hu
További információ kérhető: +36 52/310-065, vagy +3630 355-5370 telefonszámon.