Ingyenes, kreativitást fejlesztő alkalmazás készült a Happó család című sorozatból

A vadonatúj appban a gyerekek a sorozat főhőseivel kalandozhatnak. A Happó család: Játékra fel! ingyenesen letölthető az alkalmazásáruházakból.

Az alkalmazás elsősorban 4-6 éves gyermekeknek készült, akik ennek segítségével a játék mellett szórakozva oldhatnak meg a képességeiknek megfelelő feladatokat. A gyerekek először kiválaszthatják a játék helyszínét: lehet ez egy kalózhajó, egy táncparti vagy a világűr, majd minden területen játékok és feladatok széles választéka várja őket, például lemezlovasok lehetnek, rakétát építhetnek, kincset kereshetnek – mindezt a szeretni való Happó család tagjainak társaságában.

A teljes egészében gyerekekre tervezett applikációban megtalálható még egy moziterem is, ahol a felhasználók hátradőlhetnek és megnézhetik A Happó család epizódjait, valamint további exkluzív extra tartalmakat.

A Happó család, a Boomerang eredeti animációs sorozata egy afrikai szafariparkban játszódik. Napközben a park látogatói keresztülmennek az elkerített területen és lefényképezik a dagonyázó, lusta vízilovakat. Ám miután az utolsó kocsi is elhagyta a parkot, és a kapuk bezárultak, eljön az ideje annak, hogy a vízilócsalád is szórakozzon! Szűnni nem akaró lelkesedésük és kíváncsiságuk olykor bajba sodorja őket, de nem számít, mekkora a gubanc, mindig megtalálják a megoldást.

A Happó család nézése közben kibontakozhat a gyerekek képzelőereje: kalandozhatnak kalózként, táncolhatnak, szuperhőssé válhatnak, űrutazásra indulhatnak és még sorolhatnánk. A sorozat mindennap 6:45-kor és 13:50-kor látható a Boomerangon, de a YouTube-on is elérhető.