Itt van Victor és Valentino

Mítoszokkal, legendákkal teli, vadonatúj kalandsorozat indul október 28-án a Cartoon Networkön.

A Cartoon Network bemutatja új, Victor és Valentino című saját gyártású sorozatát. A természetfeletti kalandokban bővelkedő széria két féltestvérről, Victorról és Valentinóról szól, akik Monte Macabréban töltik a vakációt, nagymamájuknál. A rejtélyes faluban a szemük láttára kelnek életre a közép-amerikai legendák és a helyi folklór.

Nem sokkal azután, hogy Victor és Valentino megérkeznek Chata nagyihoz, rájönnek, hogy Monte Macabre sokkal több izgalmat rejt, mint gondolták. A két fiú alvilági lényekkel találkozik, olyan teremtményeket talál, akiket eddig csak a népmesékből ismertek, és olyan helyeket fedez fel, amelyekről csak mendemondákból hallottak.

A kilencéves, lobbanékony és izgága Victor és a mindig óvatos és felelősségteljesen viselkedő, tízéves Valentino egész jól kiegészítik egymást. A testvéri veszekedések mellett a kalandok során megtanulják megbecsülni egymást és azt, hogy mindketten másban erősek.

Az autentikus történetmesélést animációba ültető Victor és Valentino alkotója Diego Molano, aki korábban képesforgatókönyv-íróként dolgozott a 2016-os Pindúr pandúrokon, valamint az Adult Swim Black Dynamite, Superjail! és China, IL rajzfilmsorozatain. A csatorna tehetséggondozó programjában felkarolt sorozatot a Cartoon Network Studios készíti. Az október végi magyar premier kiválóan megalapozza a halloweeni hangulatot!

Victor és Valentino mitikus kalandjai október 28-ától mindennap 17:50-kor a Cartoon Networkön! Ismétlés mindennap 6:55-kor és 11:45-kor.